Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
A

Anonymous

Guest
NERWAGUS demiş ki:
NERWAGUS demiş ki:
son sözüm:sana bu terbiyeyi verenin dünyada eşi benzeri yoktur:D bunuda baska yerinden algılama
:mrgreen: Ehehehe Sanki Çok güzeL bişey SöyLemiş gibi 2 Kere TekrarLıyor .. ben Üstüme aLsaydım 1.ci Yazdığında Cvp Verirdim.. Ama Senin Gibi LavukLarın YazdıkLarını Takmıyorum biLe.. Senin gibi LavukLara Kapak takmakLa Uğraşıyorum. Sadece.. Yeterince Kapak oLmadımı..

NERWAGUS'un Annesi : oLm Sen Yine Ne Yapıyorsun Pc'i Başında ...

NERWAGUS : Anne Biri Bana Bi Kapak Takmış Onu Çıkarmaya çaLışıyorum...

NERWAGUS'un Annesi : Üff oLm Ya Yeter Artık Bu Kadar Kapak Yediğin.. Her gece Her Gece...

NERWAGUS : Anne Ne Yapim Bende Kapak Takmayı Öğreniyorum Wink ...

NERWAGUS'un Annesi oLm Senden Bi B*k oLmaz Hadi geL Sütünü İçte Uyu Sen ...

NERWAGUS : Üff Anne Peki Tamam geLiyorum...

NERWAGUS : ( İçinden SöyLedikLeri ) uLan Gün geLir Bende Kapak Takmayı Öğrenicem Görüceksin Sen Leth4L görüceksin ... :mrgreen:

A

Anonymous

Guest
xhistory demiş ki:
Hp niye okadar az yawwwww itemlerin str si yok heral fazla.
ayrıca imzan da ki Esrar kanımca :mrgreen: örnek olunucak bişi değil yaşı küçüklerde girior siteye.

Evet HakLısın KüçükLerde Giriyor Siteye.. Biz Kendi DeyimimizLer BebeLer Deriz.. biLiyorum onLara Kötü Örnek Olduğumu Ama.. Birazda Hayatın Gerçek yüzünü ForumLarda oLsa biLe GörsünLer Wink

L3th4L demiş ki:
xhistory demiş ki:
Hp niye okadar az yawwwww itemlerin str si yok heral fazla.
ayrıca imzan da ki Esrar kanımca :mrgreen: örnek olunucak bişi değil yaşı küçüklerde girior siteye.

Evet HakLısın KüçükLerde Giriyor Siteye.. Biz Kendi DeyimimizLer BebeLer Deriz.. biLiyorum onLara Kötü Örnek Olduğumu Ama.. Birazda Hayatın Gerçek yüzünü ForumLarda oLsa biLe GörsünLer Wink
hangi hayat bu?

lethal sana bişey diyemıorum artık senin sorunun cok büyük aileden kaynaklanıor baban anan sana böle öğretmiş

A

Anonymous

Guest
NERWAGUS demiş ki:
komik çocuksun bilioz ama adam deilsin

Sende Hiç aiLe Terbiyesi Yok Tühh YazıLar oLsun Daha Annenin Sözünü biLe dinLemiyorsun.. Hayırsız EvLat :) Senin gibi Söz dinLemiyen ÇocukLarı.. AğızLarına Biber sürmeLi :mrgreen: beLki O Zaman akLın Başına geLir Hadi Canım Hadi Annenin Kucağına Sen uyumaya Git :lolmuch:

L3th4L demiş ki:
NERWAGUS demiş ki:
komik çocuksun bilioz ama adam deilsin

Sende Hiç aiLe Terbiyesi Yok Tühh YazıLar oLsun Daha Annenin Sözünü biLe dinLemiyorsun.. Hayırsız EvLat :) Senin gibi Söz dinLemiyen ÇocukLarı.. AğızLarına Biber sürmeLi :mrgreen: beLki O Zaman akLın Başına geLir Hadi Canım Hadi Annenin Kucağına Sen uyumaya Git :lolmuch:
yas kaç senin?

bu ne ya ne ustune acilan konu ne hale geldi

sayfalardir birbirinize laf atip duruyosunuz kafga etmek icin baska mekan bulun bu forumu kirletmeyin

kilitliyorum

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt