BlackCompany :pI Dont Love More demiş ki:Sen Kimdensin what_Darkness_ demiş ki:Bende giriyorum savaşa Wink_ToLGa_ demiş ki:nasıl ya S4G0P4 nerden giriyomuş savaşa ? ottoman ın masterı degiLmi o
BlackCompany :pI Dont Love More demiş ki:Sen Kimdensin what_Darkness_ demiş ki:Bende giriyorum savaşa Wink_ToLGa_ demiş ki:nasıl ya S4G0P4 nerden giriyomuş savaşa ? ottoman ın masterı degiLmi o
saoL extraokkbeyazkurt demiş ki:HeR 2 GuiLde de ßaşarıLar !
Ben karşı çıkarım ama kapışmamKiLLeR_BoXs demiş ki:NoWayOuta Karşı çıksınlarda Bi savaş Yapsakta keyfimiz Yerimize gelse
BLacKBoW ^^ headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
nasıl yawss tolga bi el at şu işe bunlar bizi yer parçalar!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad_Darkness_ demiş ki:Bende giriyorum savaşa Wink_ToLGa_ demiş ki:nasıl ya S4G0P4 nerden giriyomuş savaşa ? ottoman ın masterı degiLmi o
sen kimdensinI Dont Love More demiş ki:Darkness biizm taraftan girmiycek büyük ihtimal
Cok gp olunca bisimi oluyoTankher demiş ki:bnde girmeyi düşünüorm da gp lerime yazık olcak korkuyorum ^^
Ben BlackCompany nin masteriyim Winkhellboy999 demiş ki:sen kimdensinI Dont Love More demiş ki:Darkness biizm taraftan girmiycek büyük ihtimal
check puffff_Alone_ demiş ki:Açılmadımı oyun daha Question
I Dont Love More demiş ki:Ben BlackCompany nin masteriyim Winkhellboy999 demiş ki:sen kimdensinI Dont Love More demiş ki:Darkness biizm taraftan girmiycek büyük ihtimal