Bizde Fazla adam yok herkes gelmek istiyor 50+ 5 kişi var
kalanlar 50- bi b0k a yaramıcaklar ve hepside savaşa gelicek
kalanlar 50- bi b0k a yaramıcaklar ve hepside savaşa gelicek
_Darkness_ demiş ki:Private Server Bölümü Resman ''asdf,qwerty'' topicine döndü lütfen post kasmayalım
dimi yaw Allah Allah post kasmayın arkadaşlar_Darkness_ demiş ki:Private Server Bölümü Resman ''asdf,qwerty'' topicine döndü lütfen post kasmayalım
kalmaz extrabeer_ToLGa_ demiş ki:Peh server haLa check !
22.00 a kdar check te kalmaz heralde Cool
_Darkness_ demiş ki:4 elixir weapon la 68 +4 spear yaptım server check olmadan 20 dk önce Cool
ben geliom 20 lwl charla_ToLGa_ demiş ki:savaşa dakikalar kaLdı ama bizim guildin yarısı yok extraokk
Espirimiydi aga bu xD bi tek okan ı salsak tamam darma duman ortalık ^^Kemalist demiş ki:Bizle Yapsanıza detective
Taner beni nowayouta alırmısın girdim bgn guilde de renk verme mod.lk kalsın ama rütbelere ekle RazzOlurmu?|O²| demiş ki:Espirimiydi aga bu xD bi tek okan ı salsak tamam darma duman ortalık ^^Kemalist demiş ki:Bizle Yapsanıza detective
ben sana söyledim ilker bana onlarda adam çagiriyo dedi sende gel dedi olay bu geldim_ToLGa_ demiş ki:evet beyLer savaşı BlackCompany Guildi kazandı ama onLarı tebrik etmicem
Çünkü adil bi savaş deil bizde yaklaşık 3-4 kat daha fazla kişiLerdi Ve sagopa yı çagırdılar lwl 64 str glaive biz max. lwl ztn 59 du
theilkerle dün adil mi savaş olacagını konusmuştuk adil bi savaş oLmadı
üsteLik savaştan sonra yediğimiz küfürLeri duymak biLe istemezsiniz Ne kadar çok kişiliksiz insan var ?