Yukie

Bu servisin en çok ismini sevdim. "Dolancell", umarız bu şekilde biraz daha güvenilir bir şekilde çar alım/satım yapacağız.
Proje için teşekkür ederim...
Proje için teşekkür ederim...
Patenti bizde nasılsaextraloob demiş ki:biz teşekkür ederiz herşey sizler için kontrol mekanizmasını oluşturduk programı geliştirmek hepimizin elinde 1 yıl sonra bu programı deli paraya satarız artık
mavii demiş ki:Mükemmel bir uygulama okan yavaş yavaş sesimi duymaya başladın çok yırttım kendimi ama bizim amacımzı ne olursa olsun o chardan para kazanmak değil aracı olduğumuz insanları bilmeden zor durumda bırakmamak. Biz global bir siteyiz, iyi niyetimizi kötuye kullananlar olacakdır. Fazla kullanıcısı var dıye gelen gecen char satmaya kalkacakdır. Ama alan sahıbı bıze guvenıp alıyor ve pişman etmememız için bu uygulama mukemmel. Extraloob.com artık yaptıkları yanı sıra yaşattıklarıylada sizin yanınzıda. Kullanıcıların özlük hakları, rahat alış verişleri ve memnuniyeti için daha çook şey yapacaz. Allah güç versin yeterki
GNR demiş ki:Güzel bi düşünce ama daha creative bi isim bulunabilirdi
3 in extraloob.comextraloob demiş ki:GNR demiş ki:Güzel bi düşünce ama daha creative bi isim bulunabilirdi
charcell
sigcell
dolancell
bence muhteşem üçlü gayette akılda kalıcı
SoGood demiş ki:lmSoGood benden çalınmıştır.Eklerseniz sevinirim.Küçük L ile Büyük ı değil :)