- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
exl'de satılan çalıntı charlar veritabanımızda kayıtlıdır
MeSweeTChieF demiş ki:Normal çıkan kişi varmı acaba ?
Okan abi benimkini düzeltirmisin lütfen.Yanlıs anlasılma olcak charı satamıcaz yavextraloob demiş ki:benim charımda normal çıkıyor neden çünki çalıntı değil buradaki charlar sadece çalıntı olan charlardır
Ps : arkadaşlarınız char falan satın alacağı zaman lütfen bu arama motorunda charı sorgulatın çalıntı char almayın lütfen.
abi char benim 2 yıldır ben kullanıyorum kim diyo calıntı diye.Bir program yapdınız o da bozuk yaaextraloob demiş ki:char çalıntı ama bro
Crisis demiş ki:abi char benim 2 yıldır ben kullanıyorum kim diyo calıntı diye.Bir program yapdınız o da bozuk yaaextraloob demiş ki:char çalıntı ama bro
Eğer kaydı yoksa, çalıntı değildir demektir diye biliyorum.SweeTChieF demiş ki:Çarımın kaydı bulunamadı denildi , şimdi çalıntımı değilmi anlamadım?
aylarca araştırıldı ve öyle yapıldı bilip bilmeden konuşmayalımcakaltepeli demiş ki:ne saçma adamlarsınız yhaw sen nerden bilcen çalıntı olup olmadığını
cakaltepeli demiş ki:ne saçma adamlarsınız yhaw sen nerden bilcen çalıntı olup olmadığını