Okan bey'e charınızın nick sv build lvl söylerseniz bulunacaktır.Cpt.Price demiş ki:çar ismi yazıyom kayıt bulunamadı diyo ?
Okan bey'e charınızın nick sv build lvl söylerseniz bulunacaktır.Cpt.Price demiş ki:çar ismi yazıyom kayıt bulunamadı diyo ?
Quater demiş ki:Peki adam size yanlış bilgi vererek charın adını kötüye çıkarmak isterse?
WakeUp demiş ki:" Charınızın kaydı bulunamadı. " yazısının anlamı char çalıntı değildir mi?
Ayrıca DolanCell'in sistemini açıklar mısınız? Çok merak ettim.
Bir charın çalıntı olup olmadığını nasıl anlayabiliyorsunuz?
Bu sistemin işleyişini merak ediyorum.extraloob demiş ki:WakeUp demiş ki:" Charınızın kaydı bulunamadı. " yazısının anlamı char çalıntı değildir mi?
Ayrıca DolanCell'in sistemini açıklar mısınız? Çok merak ettim.
Bir charın çalıntı olup olmadığını nasıl anlayabiliyorsunuz?
kuzum çalıntı char aradığın zaman karşına farklı bir sayfa gelir test etmek istersen ottoman ismini ara o char çalıntı gör bakalım
çalıntı char sistemi dolancell veritabanında bulunan çalıntı charları sizlere gösterir siz çalıntı olmayan bir char adı yazarsanız sistem bunu bulunamadı olarak sonuçlandırır çünkio char çalıntı değildir ama char çalıntıysa karşınıza farklı bir sayfa gelecektir
WakeUp demiş ki:Güzel düşünülmüş ve çok işe yarar bir program.
Teşekkürler. ^^
buyüzden bende bunu imzama ekledim yanınada ss li tanıtımla "sigcell"'i ekledim herkezin elinin altında olsun diye (gerçi global başlık daha nasıl elinin altında olsun ama neyse )extraloob demiş ki:WakeUp demiş ki:Güzel düşünülmüş ve çok işe yarar bir program.
Teşekkürler. ^^
çok teşekkür ederim tam 1 ay altyapı çalışması yaptık o program ve sistem için zati dikkat ederseniz satış ve çalıntı olaylarına karşı önlem için siz oyuncuları düşünüyoruz buyurun charsell özelliği mesela ilk bunu uygulamıştık ; http://www.extraloob.com/forums/charsell.html şimdi bu sistemle bunu entegre ettik şimdi daha muhteşem bir sistem üzerinde çalışıyoruz 2-3 aya kadar o da bitecek bizde durmak yok
Ps : dolancell uygulamasını tüm arkadaşlarınıza gösteriniz aman dikkat etsinler çalıntı char almasınlar önce buradan sorgulatsınlar
SweeTChieF demiş ki:Amma çalıntı char varmış yahu , neredeyse adam 0'dan 100 lvl'le kadar kendi kastığı chardan şüphelenecek.
Çalıntı diyor'ya bu sayede kimin charı çalıntı öğrenmiş oluyoruz , bayağıda bir varmış anlaşılan kimseye güvenmeyeceksin.extraloob demiş ki:SweeTChieF demiş ki:Amma çalıntı char varmış yahu , neredeyse adam 0'dan 100 lvl'le kadar kendi kastığı chardan şüphelenecek.
amma char varmış derken nasıl yani ?