Online ama alman şirketin VPS'yi vermesini bekliyoruz hâlâ. Server Almanya'da kuruluyor.Bored2Life demiş ki:Serverin şu anki durumu nedir kardeşim ?
Online ama alman şirketin VPS'yi vermesini bekliyoruz hâlâ. Server Almanya'da kuruluyor.Bored2Life demiş ki:Serverin şu anki durumu nedir kardeşim ?
Hm. sağol bilgilendirme için =)__DAYI__ demiş ki:Online ama alman şirketin VPS'yi vermesini bekliyoruz hâlâ. Server Almanya'da kuruluyor.Bored2Life demiş ki:Serverin şu anki durumu nedir kardeşim ?
eskilerden miraç eskilerden çok yardımın dokunmuştu bana =)Furchtlos demiş ki:Serverin kapalı olmasıdır.orhanow demiş ki:vohohoho miraç sen misin ? aramıza yenden h.g ,c9 veriyor sebebi nedir ?
Sen nereden tanıyorsun beni
Doğru olabilir. Eskilerden çok az kişi kaldı be hacım, dertleşecek dost bile kalmadı.orhanow demiş ki:eskilerden miraç eskilerden çok yardımın dokunmuştu bana =)Furchtlos demiş ki:Serverin kapalı olmasıdır.orhanow demiş ki:vohohoho miraç sen misin ? aramıza yenden h.g ,c9 veriyor sebebi nedir ?
Sen nereden tanıyorsun beni
Zamanla düzelir herhalde hacım.Caffeine demiş ki:Oyuna girebildimde , oyunda korkunç lag var
Muhakkak :)Rowdy demiş ki:Zamanla düzelir herhalde hacım.Caffeine demiş ki:Oyuna girebildimde , oyunda korkunç lag var
VPS'yi bekliyoruz. VPS sitesi 1 gün dedi 3 gün oldu gelmedi.Caffeine demiş ki:Oyuna girebildimde , oyunda korkunç lag var
vps'ye geçildi, ama lag probleminde bir değişiklik yokPaskaLBamya demiş ki:son durum nedir arhadaşım
Sanırım yazılanları okumuyorsun ? Hareket hızlı ediyor tek sorun pot ve attackdaki duraksamalar, db ile alakalı bir durum VPS ile değil. Mesele hareket ederken donuyor mu ? Eskiden hareket edemiyorduk.Warrison demiş ki:vps'ye geçildi, ama lag probleminde bir değişiklik yokPaskaLBamya demiş ki:son durum nedir arhadaşım
Evet, şuan da birde o sorun çıktı. Fakat bu sorunuda en kısa sürede çözeceğiz.tegadil demiş ki:Bu oyun oynanmaz böle bir giriyim dedim güzel servere benziyor dedim girdim canavar kesemiyoruz vuruyo vurmuyo bişeyler yapıo anlayamadım
, hareket hızlı ediyor mu dedin?, vps geçilmeden önce çok fazla lag vardı, ama şimdi biraz daha az var ama o kadar da az değilFurchtlos demiş ki:Sanırım yazılanları okumuyorsun ? Hareket hızlı ediyor tek sorun pot ve attackdaki duraksamalar, db ile alakalı bir durum VPS ile değil. Mesele hareket ederken donuyor mu ? Eskiden hareket edemiyorduk.Warrison demiş ki:vps'ye geçildi, ama lag probleminde bir değişiklik yokPaskaLBamya demiş ki:son durum nedir arhadaşım