orhanow demiş ki:
Furchtlos demiş ki:
orhanow demiş ki:
vohohoho miraç sen misin ? aramıza yenden h.g ,c9 veriyor sebebi nedir ?
Serverin kapalı olmasıdır.
Sen nereden tanıyorsun beni :lol:
eskilerden miraç eskilerden :wink1: çok yardımın dokunmuştu bana =) :muck:
Doğru olabilir. Eskilerden çok az kişi kaldı be hacım, dertleşecek dost bile kalmadı.
Fakat yardımlarımın hatırlanması yine beni gururlandırdı. :muck:
Seninle görüşmek isterim.

paşalar ben denedim.. ve şuan şu saat itibariylede pc den kaldırdım oyunu... saçma sapan lag durduk yere atmalar stafla cri atışları ve 1 lv mob a yapılan 30 atacda öldüre bilmek :) gibi özellikleri var oyunun...
isteyenler indirebilir...

Caffeine demiş ki:
Oyuna girebildimde , oyunda korkunç lag var :D
VPS'yi bekliyoruz. VPS sitesi 1 gün dedi 3 gün oldu gelmedi. :cry:
akreps sen daha önce bu kadar gelişmiş eu sistemi olan db gördün mü ? Daha da gelişecek. Sorun olmadan, olmuyor.

VPS Geldi, server 1,30 saat kadar kapalı kaldıktan sonra, 1000 Kişi kapasite ile açılacak. ^^

Değişen tek şey daha hızlı hareket ediyor , yaratık öldürme , toplama vs çok yavaş :)

Warrison demiş ki:
PaskaLBamya demiş ki:
son durum nedir arhadaşım
vps'ye geçildi, ama lag probleminde bir değişiklik yok :P
Sanırım yazılanları okumuyorsun ? Hareket hızlı ediyor tek sorun pot ve attackdaki duraksamalar, db ile alakalı bir durum VPS ile değil. Mesele hareket ederken donuyor mu ? Eskiden hareket edemiyorduk.

Bu oyun oynanmaz böle bir giriyim dedim güzel servere benziyor dedim girdim canavar kesemiyoruz vuruyo vurmuyo bişeyler yapıo anlayamadım

tegadil demiş ki:
Bu oyun oynanmaz böle bir giriyim dedim güzel servere benziyor dedim girdim canavar kesemiyoruz vuruyo vurmuyo bişeyler yapıo anlayamadım
Evet, şuan da birde o sorun çıktı. :cry: Fakat bu sorunuda en kısa sürede çözeceğiz.

Sorun tam olarak şu; attack yapmaya çalışıldığı anda lag geliyor. VPS ile alakası yok. Çözeceğiz. :thumbsup:

Furchtlos demiş ki:
Warrison demiş ki:
PaskaLBamya demiş ki:
son durum nedir arhadaşım
vps'ye geçildi, ama lag probleminde bir değişiklik yok :P
Sanırım yazılanları okumuyorsun ? Hareket hızlı ediyor tek sorun pot ve attackdaki duraksamalar, db ile alakalı bir durum VPS ile değil. Mesele hareket ederken donuyor mu ? Eskiden hareket edemiyorduk.
makara: , hareket hızlı ediyor mu dedin?, vps geçilmeden önce çok fazla lag vardı, ama şimdi biraz daha az var ama o kadar da az değil :twisted: :P

Yukarı Alt