yeni update geldi oyuna ama uptade bitti giremiyorum oyuna sebebi nedir acaba ana ekran geliyor 2 saniye sonra gidiyor
Sorunu açıkca yazın lütfen ?legolas113 demiş ki:yeni update geldi oyuna ama uptade bitti giremiyorum oyuna sebebi nedir acaba ana ekran geliyor 2 saniye sonra gidiyor
İlk defa senden duyuyorum bu sorunu.PhX demiş ki:ben 30 lvl yaptım çarı ama semerkanta ışınlanamıyorum lvl düşük diyor :S
Beta versiyondan ne anladığını bana anlatırmısın ? Biz oyunu denemeye sunduk, siz sorunları söylüyorsunuz biz hem oyunu geliştiriyoruz, hemde sorunlara çözüm üretiyoruz.legolas113 demiş ki:ben böyle oyunun bu ne ya böyle adam akıllı bir oyun sandık.giriyorum anında atıyor.bir süre atmıyor kasıyorum 30 lvl yapıyorum oyuna tekrar girince çar yok.patch geldi diyorsunuz indirdim yeni üyelik aldım ama yine aynı çarı kasıyorum sonra yok ortada.başka çar açıyorum yine sabırla sonra bakıyorum 80 lvl olmuş.ii 80 lvl oldu da girdiğim gibi atıyor yine sanki nadına yapılıyor.kardeşler bakın lafım size değilm oyuna ben silkroad da oynadım zszc de essro da hepsini son levele getirip bırakoıyorum.bi silkroad çarı duruyor oda leveller yükseldkçe oynuyorum.bunuda beğendim ama bu sorundan sıkılıyor insan ne yapıcaz böyle yanlış anlamayın insanın oynayasıda kalmıyor
İtem buguna girmiş olabilirsin ?mahmut3547 demiş ki:arkadaşlar oyuna girme ekranı elince oto atıyo
nasıl bi sorun bu yardım ebelirimsiniz?