yeni update geldi oyuna ama uptade bitti giremiyorum oyuna sebebi nedir acaba ana ekran geliyor 2 saniye sonra gidiyor

ya bu oyuna update geldi bitti hatta ama şimdi açılmıyor sebebi nedir biri yardım etsin lütfen ana ekran geliyor sonra hemen kapanıyor

OYUNDAYKEN NEW UPDATE YAZDI YA ANLADIM Kİ ATICAK OYUNDAN ATTIDA ZATEN BEKLEDİM UPDATE BİTSİN DİYE BİR İKİ SAAT SONRA BİTTİ İŞTE ŞİMDİ OYUNUN SİMGESİNE TIKLIYORUM ANA EKRAN GELİYOR ''OPTİONS-VİDEO-EXIT FALAN'' AMA İKİ ÜÇ SANİYE SONRA KAPANIYOR BU EKRAN.TIKLIYORUM TEKRAR YİNE AYNI UPDATEN SONRA OLDU AMA SEBEBİ NEDİR NE YAPMAM GEREKİYOR ?? ACİL YARDIM LÜTFEN

eyvallah kardeş sağolasın yani o işini halledince sorun kalmaz dimi rahatça gireriz oyuna:D

hayyy ağzını öpiyim :p:d ya bende bakıyorum patch aynı ama tarihe bakmamışım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için sağolasın:d

Güzel bi server olmuş gerçekten ilerler böyle giderse bide lag sorunu aşıldımı arkasından 1000 kişilik olay biter...

PhX demiş ki:
ben 30 lvl yaptım çarı ama semerkanta ışınlanamıyorum lvl düşük diyor :S
İlk defa senden duyuyorum bu sorunu. :popcorn:
Lag sorunuda aşılacak arkadaşlar VPS aldık ama yetersiz geliyor. Sponsor bulduk, sponsor 1 hafta içinde iyi bir VPS ayarlıyacak bize.

ya bu çarları 25-30 lvl civarı yapıyorum sonra gece çıkıyorum oyundan sabah tekrar giriyorum silinmiş sebebi nedir acaba??

yeni çar açtım silindikten sonra çarım 10 lvl yaptım şimdide 80 lvl gösteriyor iyice kafayı yedim he :d

ben böyle oyunun bu ne ya böyle adam akıllı bir oyun sandık.giriyorum anında atıyor.bir süre atmıyor kasıyorum 30 lvl yapıyorum oyuna tekrar girince çar yok.patch geldi diyorsunuz indirdim yeni üyelik aldım ama yine aynı çarı kasıyorum sonra yok ortada.başka çar açıyorum yine sabırla sonra bakıyorum 80 lvl olmuş.ii 80 lvl oldu da girdiğim gibi atıyor yine sanki nadına yapılıyor.kardeşler bakın lafım size değilm oyuna ben silkroad da oynadım zszc de essro da hepsini son levele getirip bırakoıyorum.bi silkroad çarı duruyor oda leveller yükseldkçe oynuyorum.bunuda beğendim ama bu sorundan sıkılıyor insan ne yapıcaz böyle yanlış anlamayın insanın oynayasıda kalmıyor:D

arkadaşlar oyuna girme ekranı elince oto atıyo
nasıl bi sorun bu yardım ebelirimsiniz?

legolas113 demiş ki:
ben böyle oyunun bu ne ya böyle adam akıllı bir oyun sandık.giriyorum anında atıyor.bir süre atmıyor kasıyorum 30 lvl yapıyorum oyuna tekrar girince çar yok.patch geldi diyorsunuz indirdim yeni üyelik aldım ama yine aynı çarı kasıyorum sonra yok ortada.başka çar açıyorum yine sabırla sonra bakıyorum 80 lvl olmuş.ii 80 lvl oldu da girdiğim gibi atıyor yine sanki nadına yapılıyor.kardeşler bakın lafım size değilm oyuna ben silkroad da oynadım zszc de essro da hepsini son levele getirip bırakoıyorum.bi silkroad çarı duruyor oda leveller yükseldkçe oynuyorum.bunuda beğendim ama bu sorundan sıkılıyor insan ne yapıcaz böyle yanlış anlamayın insanın oynayasıda kalmıyor:D
Beta versiyondan ne anladığını bana anlatırmısın ? Biz oyunu denemeye sunduk, siz sorunları söylüyorsunuz biz hem oyunu geliştiriyoruz, hemde sorunlara çözüm üretiyoruz.

Yukarı Alt