2 gun vaktin var :?!!!BaTTeRST demiş ki:ben daha güzelini yaparım CoolElazigLee demiş ki:Calismalarin herbiri 10 numara Idea
2 gun vaktin var :?!!!BaTTeRST demiş ki:ben daha güzelini yaparım CoolElazigLee demiş ki:Calismalarin herbiri 10 numara Idea
şaka yaptım ya senden gerçekmi sandın ben kim brush kim ben görsel efectler yaparımda da brush hiç denemedimElazigLee demiş ki:2 gun vaktin var :?!!!BaTTeRST demiş ki:ben daha güzelini yaparım CoolElazigLee demiş ki:Calismalarin herbiri 10 numara Idea
ama üstünde mod yazmıcak dimi global moderator yazıcakMorwena demiş ki:Clowses bu araLar çok iyisin ...
İnş daha da iyi oLur ...
İşin yoksa rica etsem zamanı önemLi değiL güzeL olması önemLi Cool Avatarıma uygun
bir imza yapabilir misin Rolling Eyes Wink
EhuahauaBaTTeRST demiş ki:ama üstünde mod yazmıcak dimi global moderator yazıcakMorwena demiş ki:Clowses bu araLar çok iyisin ...
İnş daha da iyi oLur ...
İşin yoksa rica etsem zamanı önemLi değiL güzeL olması önemLi Cool Avatarıma uygun
bir imza yapabilir misin Rolling Eyes Wink
whee saol luchy'm biricik sefgilim *.*Luchy demiş ki:nie clawless ıma ilk başlarda inanmadınızzki o yapar güsel şeyler extrabeer
ahanda yeni bir üyemiz hoşgeldin aramıza umarım sende claw kadar yeteneklisindir ps de tekrardan çok teşekkürler hoşgeldin extraloob.com ailesine mucX extrabeerLuchy demiş ki:nie clawless ıma ilk başlarda inanmadınızzki o yapar güsel şeyler extrabeer
o benim senseim ^^-extraloob demiş ki:ahanda yeni bir üyemiz hoşgeldin aramıza umarım sende claw kadar yeteneklisindir ps de tekrardan çok teşekkürler hoşgeldin extraloob.com ailesine mucX extrabeerLuchy demiş ki:nie clawless ıma ilk başlarda inanmadınızzki o yapar güsel şeyler extrabeer
hoşbuldukextraloob demiş ki:ahanda yeni bir üyemiz hoşgeldin aramıza umarım sende claw kadar yeteneklisindir ps de tekrardan çok teşekkürler hoşgeldin extraloob.com ailesine mucX extrabeerLuchy demiş ki:nie clawless ıma ilk başlarda inanmadınızzki o yapar güsel şeyler extrabeer