peki ^^morfeux demiş ki:thx seda kullanmaya çalısacağım extraokk
peki ^^morfeux demiş ki:thx seda kullanmaya çalısacağım extraokk
daha kanlı manlı bişi yok mu . çok tatlı olmuş Rolling EyesClawless demiş ki:- Resim Silinmiş.
fazla şirin oldu galiba XD kullanmak isteyen olursa alabilir XD
su yaz tatili bir an once gelsin istiyorum (sinifi gecersem ki gecicem o 8 zayifi duzelticem ben ++) o zaman her gun imza avatar yapicam tablet alirsam da cizimlerimi de temize cekip renklendiricem avatar felan yapicam wheee ++++++++++++++++++ilkercindik demiş ki:daha kanlı manlı bişi yok mu . çok tatlı olmuş Rolling EyesClawless demiş ki:- Resim Silinmiş.
Okul çok sıkıcı yaw. Sabahın köründe kalk git gel. Hayatı dolu dolu yaşamalıyız . Monoton bir hayat srüyoz. Okul okul okul.... Bu arada 8 uğurlu sayım. inşallah kurtarırsın extraokkClawless demiş ki:su yaz tatili bir an once gelsin istiyorum (sinifi gecersem ki gecicem o 8 zayifi duzelticem ben ++) o zaman her gun imza avatar yapicam tablet alirsam da cizimlerimi de temize cekip renklendiricem avatar felan yapicam wheee ++++++++++++++++++ilkercindik demiş ki:daha kanlı manlı bişi yok mu . çok tatlı olmuş Rolling EyesClawless demiş ki:- Resim Silinmiş.
Clawless demiş ki:yehoo tablet headbang2ft9 headbang2ft9
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
şöle saçma bişiler karalıyım dedim gelir gelmez XD
saol ^^TiTaN_ demiş ki:Clawless demiş ki:yehoo tablet headbang2ft9 headbang2ft9
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
şöle saçma bişiler karalıyım dedim gelir gelmez XD
üçüne de bayıldım bu arada imzaların avatarların hepsi çok tatlı olmuş mucX
I miss photoshop Crying or Very sad
babamam tablet almazsan kafanı ısırıcam dedim olaylar geliştiextraloob demiş ki:güzel iş çıkartmışsın peki tableti nereden buldun de bakayım
tabletin bir kaç fotosunu çekip koysaydın keşke güzel olurdu ürünü incelerdik bizde tabletler hakkında bilgi sahibi olurduk linkte vermeyi unutma ama WinkClawless demiş ki:babamam tablet almazsan kafanı ısırıcam dedim olaylar geliştiextraloob demiş ki:güzel iş çıkartmışsın peki tableti nereden buldun de bakayım
bu arada eski avatarın linki burada different
http://fc01.deviantart.com/fs13/f/2007/ ... y_coif.gif
Ürün inceleme bölümü hmm güzel..extraloob demiş ki:tabletin bir kaç fotosunu çekip koysaydın keşke güzel olurdu ürünü incelerdik bizde tabletler hakkında bilgi sahibi olurduk linkte vermeyi unutma ama WinkClawless demiş ki:babamam tablet almazsan kafanı ısırıcam dedim olaylar geliştiextraloob demiş ki:güzel iş çıkartmışsın peki tableti nereden buldun de bakayım
bu arada eski avatarın linki burada different
http://fc01.deviantart.com/fs13/f/2007/ ... y_coif.gif