tehlike724 demiş ki:
yüksek lvl olan çarımı isro botla nasıl kullanabilirim ?
:!: :!: botla giremiyorum girdigimde ilk denemede hata vermiyor ikinci denemede hata veriyor
yani botla girebilmek için tek atmam lazım.
bide ben kodları yapamadım.
sit diye pm atıyorum çar oturmuyor.
bide kim party atarsa kabul ediyor.

bunlar için ne yapabilirim. ?????????????????

heyt be penonların orda 86 lvl çarla Taxi yapıyorum 7 kişiye Powerlvl Sağolasın İyi Paylaşım :wink1:Şuan tum çarlarım 48 lvl aynı anda :D

Bendede aynı şeyler oluyodu Silkroad ı sil yukle yada Programı indir ve tekrar dene bende oldu Bole yapınca

Dirty_Nigga demiş ki:
heyt be penonların orda 86 lvl çarla Taxi yapıyorum 7 kişiye Powerlvl Sağolasın İyi Paylaşım :wink1:Şuan tum çarlarım 48 lvl aynı anda :D

Bendede aynı şeyler oluyodu Silkroad ı sil yukle yada Programı indir ve tekrar dene bende oldu Bole yapınca
:thumbsup:

tehlike724 demiş ki:
tehlike724 demiş ki:
yüksek lvl olan çarımı isro botla nasıl kullanabilirim ?
:!: :!: botla giremiyorum girdigimde ilk denemede hata vermiyor ikinci denemede hata veriyor
yani botla girebilmek için tek atmam lazım.
bide ben kodları yapamadım.
sit diye pm atıyorum çar oturmuyor.
bide kim party atarsa kabul ediyor.

bunlar için ne yapabilirim. ?????????????????

ewt tek atmamız lazım botla gierken buna bi çözüm bulunursa seviniriz başka partiye girerse diger çarına leave de sonra parti at giricektir

Arkadaşlar bu klasörün içinsnde [sr33]Silkroad.exe yoktu onu internetten indirdim de herşeyi yaptım işte o [sr33]Silkroad.exe yi tıkladımmı ??????? İşaretleri geliyo lütfen yardım lütfenn

MaLaTYaLiM044 demiş ki:
Arkadaşlar bu klasörün içinsnde [sr33]Silkroad.exe yoktu onu internetten indirdim de herşeyi yaptım işte o [sr33]Silkroad.exe yi tıkladımmı ??????? İşaretleri geliyo lütfen yardım lütfenn
artık normal silkroaddan girebilirsin.

Yukarı Alt