yüksek lvl olan çarımı isro botla nasıl kullanabilirim ?
botla giremiyorum girdigimde ilk denemede hata vermiyor ikinci denemede hata veriyortehlike724 demiş ki:yüksek lvl olan çarımı isro botla nasıl kullanabilirim ?
Dirty_Nigga demiş ki:heyt be penonların orda 86 lvl çarla Taxi yapıyorum 7 kişiye Powerlvl Sağolasın İyi Paylaşım Şuan tum çarlarım 48 lvl aynı anda
Bendede aynı şeyler oluyodu Silkroad ı sil yukle yada Programı indir ve tekrar dene bende oldu Bole yapınca
tehlike724 demiş ki:botla giremiyorum girdigimde ilk denemede hata vermiyor ikinci denemede hata veriyortehlike724 demiş ki:yüksek lvl olan çarımı isro botla nasıl kullanabilirim ?
yani botla girebilmek için tek atmam lazım.
bide ben kodları yapamadım.
sit diye pm atıyorum çar oturmuyor.
bide kim party atarsa kabul ediyor.
bunlar için ne yapabilirim. ?????????????????
Program için teşekkürler.Tbot lanasıl çalışacak bilgisi olan var mı arkadaşlar ?cL4quest demiş ki:Bu Program İcin Cok Teşekkür Ederim İşime Yaradı 1 Relog Gerektirsede
Hemen :)AY_YILDIZ demiş ki:1.155 Uyumlu ne zman çıkar ??
artık normal silkroaddan girebilirsin.MaLaTYaLiM044 demiş ki:Arkadaşlar bu klasörün içinsnde [sr33]Silkroad.exe yoktu onu internetten indirdim de herşeyi yaptım işte o [sr33]Silkroad.exe yi tıkladımmı ??????? İşaretleri geliyo lütfen yardım lütfenn