teşekkürler titus

baho1992 demiş ki:
accumulated buff u atmak için ne yazmamız gerekiyor pm e

mesela öldüğünde şehre dönmek için town yazıorsun dönüo bundada accumulated buffu atmak için ne yazmamız gerekir
birde bunun cavabını öğrenebilirsem süper olucak

selam kardeş eline koluna sağlık ama bunu ag botla nasıl lullanırız yardımcı olursan nevinirim bi araar vardı bu ve ag botun birleşimi ama şimdi bulamıyorum nu connektör ve sr33 çakışıyo bunu nasıl halledebiliriz bi çözümü var mı ilgilenirsen sevinirim.

lütfen yardım 1.57 nerden indiricem sayfanın başındaki nimi indirmem lazım şimdiden tşk ederim kusura bakmayın azcık yeniyimde :(

çok tşk ederim ama raip değilde başka bi yerden indirme şansım yok mu ilgilendiğin için tekrardan tşk ler...

program mükemmel dicektim ama diemedim eline sağlık trace atmıor ne yazıkki komut la da atmıor hazırladın programı denemedim ama ondanda yorumlarda aynı şikayet war :=( halledilme ihtimali yoqmu acaba

uncontrolled demiş ki:
program mükemmel dicektim ama diemedim eline sağlık trace atmıor ne yazıkki komut la da atmıor hazırladın programı denemedim ama ondanda yorumlarda aynı şikayet war :=( halledilme ihtimali yoqmu acaba
İlk önce clientless charına giriceksin sonra kasacağın chara gireceksin.

FastGT demiş ki:
Trace attıramadım da ben bi yardımcı olrsanız sewinirim
ilk önce all a .id yazıosun sana numara harf karışık bir kod vericek trace attırmak istedin charın pm kısmına trace kod u yazıosunyolluosun o sana trACE atıo

Yukarı Alt