ÜLKE | YAŞAM | VEFAT | ÖLÜM ORANI |
TÜRKİYE | 8631 | 1739 | %0,20 |
AZERBAYCAN | 528 | 15 | %0,02 |
YUNANİSTAN | 108 | 269 | %149 |
İRAN | 54064 | 4958 | %0,09 |
ERMENİSTAN | 402 | 19 | %0,04 |
ALMANYA | 87500 | 4125 | %0,04 |
IRAK | 906 | 81 | %0,08 |
keşke bunu yapacaklarına önce şu maske kodlarını gönderseler. Konum Tekirdağ tanıdık, tanıyan kimseye gelmedi.Life Fits Home - Apps on Google Play
Republic of Turkey Ministry of Health Life Fits Home Mobile Applicationplay.google.comHayat Eve Sığar
Hayat Eve Sığar Mobil Uygulaması, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşlarımızı Yeni Koronavirüsü (Covid-19) konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek ve yaşanabilecek salgın hastalık ile ilgili riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirilen mobil uygulamadır...apps.apple.com
sağlık bakanlığının bahsettiği uygulamalar.
aynen öyle, bize gelince yok, başka ülkeler isteyince var nedense. Hani bir laf var ya, ayranı yok içmeye taht-ı revanla gider sıçmaya.@Melon iş fatura yazmaya gelince hemen ay sonunda tesisatı okuyorlar değil mi yada seçimlerde ne örgütleniyorlar ama
hepsi bir yana istanbulda yeni fırsatçılar türüyor eczaneye gidiyorsun yok çekiyorlar kalmadı ayağına anlarsın ya
Yılmaz Özdilin bir fıkrası var, çok güzel :)keşke bunu yapacaklarına önce şu maske kodlarını gönderseler. Konum Tekirdağ tanıdık, tanıyan kimseye gelmedi.
Bakan yayınlamadan 5 dakika önce twitter hesaplarından paylaştılar benim attığımı,bakan kendisi yayınladı verileri,sonra sildiler bakanın paylaştığını paylaştılar ama o veriler nereden geldi ellerine ?harbiden benimde dikattimi çekti şimdi ^_^
Desemki biri daha sonradan güncellenmiş o da olmuyor
şuan baktım bakanlığın sitesinde benim paylaştığım resim var sendekini yanlış yayınlamışlar
habertürke döndü yarım saattir metrobüs geçmiyor
İlginç, hani eski veriler falan desem yine değil çünkü hiç bir zaman test sayısı 43 bin olmamış bu zamana kadar.Eki Görüntüle 41514
Hata mı ? bir tane bile veri uyuşmuyor.
vayyyy devlet içinde devletBakan yayınlamadan 5 dakika önce twitter hesaplarından paylaştılar benim attığımı,bakan kendisi yayınladı verileri,sonra sildiler bakanın paylaştığını paylaştılar ama o veriler nereden geldi ellerine ?