- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Test sayısı aynı kalmasına rağmen 4600 vaka var hiç azalma yok.
istatistiklere inanmak istiyorum ama arkadan şöyle bir ses geliyor..Bu sayılara inanan var mı çok merak ediyorum, diğer ülkelerde günde 1000 kişi ölürken bizde 100 ölü var ve vaka sayısından daha çok iyileşenimiz var.
olabilir biz görmedik eskidende dinazorlar varmış öyle diyorlaristatistiklere inanmak istiyorum ama arkadan şöyle bir ses geliyor..
Bende çok inanmak istiyorum, bir umut oluyor insanın içinde ama diğer ülkeler bu haldeyken bizim için yayınlanan rakamlar hiç gerçekçi değil.istatistiklere inanmak istiyorum ama arkadan şöyle bir ses geliyor..
Hele sukur ya burda kafayi yiyorum millet buna inaniyormu dusunemiyormu bunu diye neyseki farkinda olanlar varmis. Bu arada hep elestiriyoruz(ki hakediyorlar), biraz da burayi elestireyim. Trdekine benzer maske borsasi yapanlar tek tuk var cok olmasada. 50 dolarlik maskeler bitince simdi 100 den cakip 1 hafta garanti edenler var sanirim kendileri ufak bir yerde yapiyor adresi falan da var cunku.Cumhurbaşkanı Erdoğan diyor mayıs sonu normale dönüş başlanacak diye ,buna takiben iyileşen sayıları dünyada görülmemiş bir hızla sanki virüsün tedavisi bulunmuşcasına hızla artıyor ,vakalarda buna oranla düşüyor.
10 istedim bende 3 verdiler, bir çok kişiye 3 vermişler zaten. 25 binlik esnaf kredisine de başvurdum bakalım ne olacak@Chorus Ustad krediden varmi bir gelisme bir tanidigima 7500 vermisler 10 istemis(geliri 14000 4800 yazmis )