Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Test sayısı aynı kalmasına rağmen 4600 vaka var hiç azalma yok.

Takımı
Galatasaray
Bakan erken konuştu bence,geçen hafta kontrol altına aldık salgını demişti,hiç de öyle gözükmüyor hem geçen haftaki olay hem de hala etkileşim İstanbul’da falan çok yüksek gözüküyor pazar yerleri gibi yerlerde.

ExcI

37.5 Hours per Week
r.png

ExcI

37.5 Hours per Week
İngiltere Sağlık Bakanı potansiyel yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının, 23 Nisan Perşembe günü insanlar üzerinde denenmeye başlanacağını bildirdi.
Başarı şanslarının yüzde 80 olduğunu duyuran Oxford Üniversitesi ekibi de eylül ayına kadar yaklaşık bir milyon doz aşıyı hazır hale getirmek istiyor.
"ChAdOx1" adı verilen potansiyel aşı, şempanzelerde gribe yol açan bir adenovirüsün genetiği değiştirilerek üretildi .

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bugün DSÖ Remdesivir hakkında bir tweet attı ve denemelerinde başarısız olduğunu ve hiç bir işe yaramadığını yazdı. Remdesivir şirketinden gelen tepki sonucu bunu kaldırdı ama yayınladığı raporu herkes okudu haliyle. Raporda çinde ki ilk denemede hiç bir etki görülmediği ve bu yüzden denemelerin sonlandığı yazılmıştı. Firmaysa bunu yalanlıyor, denemelerin yeterince denek olmaması yüzünden kapatıldığını söylüyor. Kritik hastalarda test ettiğimiz için işe yaramadı, normal düzeyde ki hastalarda kullandığımızda işe yarayabilir diyorlar.

ExcI

37.5 Hours per Week
kuzey kore lideri ölmüş coronadan

Takımı
Galatasaray
65BF6D5F-CBBA-4732-9A29-5EFC9BB03D42.jpeg

İspanya nüfusuna göre iyi test yapmış diğer ülkelere kıyasla.

ExcI

37.5 Hours per Week
Sağlık bakanlığı yeni sayıları sıkmış açıklamış
ezgif-7-e035afb66f3c.gif
EWdj0k2XQAAuAeU.jpg

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bu sayılara inanan var mı çok merak ediyorum, diğer ülkelerde günde 1000 kişi ölürken bizde 100 ölü var ve vaka sayısından daha çok iyileşenimiz var.

Takımı
Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan diyor mayıs sonu normale dönüş başlanacak diye ,buna takiben iyileşen sayıları dünyada görülmemiş bir hızla sanki virüsün tedavisi bulunmuşcasına hızla artıyor ,vakalarda buna oranla düşüyor.

ExcI

37.5 Hours per Week
Adsız.png

Son düzenleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan diyor mayıs sonu normale dönüş başlanacak diye ,buna takiben iyileşen sayıları dünyada görülmemiş bir hızla sanki virüsün tedavisi bulunmuşcasına hızla artıyor ,vakalarda buna oranla düşüyor.
Hele sukur ya burda kafayi yiyorum millet buna inaniyormu dusunemiyormu bunu diye neyseki farkinda olanlar varmis. Bu arada hep elestiriyoruz(ki hakediyorlar), biraz da burayi elestireyim. Trdekine benzer maske borsasi yapanlar tek tuk var cok olmasada. 50 dolarlik maskeler bitince simdi 100 den cakip 1 hafta garanti edenler var sanirim kendileri ufak bir yerde yapiyor adresi falan da var cunku.

Ps: Nytimes vietnammidir filipinmi neyse olu sayisinin 15 kati oldugunu soylemis aciklanannin, trdede gercek disi demis. Hayir benim canimi sikan simdi millet aa bitti bitiyor ha diyip hicbisey yokmus gibi bi rahatlarsa, kisitlamalar da kalkarsa patlar gider o zaman

@Rebellen aynen öyle milettimiz çok sıkıya gelemiyor örneğin yatak döşek olsun doktor ilaç verip 1 hafta sürekli bunu içiceksin dese 4.gün ben iyi oldum der ve ilacı bırakır şimdi o duruma düşücez diye çok korkuyorum. Hele ki bayramda el öpmeler,aile ziyaretleri vs saymıyorum. Umarım bayram zamanı yasaklar kat kat arttırılmış olunur millet yan köyden uç köyden patikadan vs derken oraya buraya gitmek isteyenler olacak.

ExcI

37.5 Hours per Week
Halka tekrardan yardım etmenin Maliye bakanının zoruna gideceğini düşünüyorum çünkü hükümetimiz zorluğa alışmış bir halkın yükünü hafifletmeye alışık değil.
Bknz: enflasyon 40 yıldır %4 ten yukarıda işsizlik desen aynı, lira desen yıllardır düşüşte. Bunu hangi devlet olsa halkın bu zorluklarda yaşamaya alıştığını kabullenir
Bknz: Neyi düşünmüşler vermeden önce: "işveren kısa çalışma ödeneğine başvurmuş ve kabul edilmişse işçinin aldığı ücret sonrandan işsizlik ödeneğinden kesintiye uğrayacak".
Bu football managerde kulüp yönetmek gibi birşey onlar için. Hükümet için halkın cüzdanı yok devletin kasası var.

Son düzenleme:
@Chorus Ustad krediden varmi bir gelisme bir tanidigima 7500 vermisler 10 istemis(geliri 14000 4800 yazmis :D :D )

ExcI

37.5 Hours per Week
Krediye başvurmanın en zevkli yanı mesleğini söylemek olsa gerek
"Kod Adı: Angel" fiminde Mike Banning 'in dediği gibi Bilgisayar Satıcısıyım diyeceğim

Son düzenleme:
Yukarı Alt