varsa dier modlar verebilirmi ?
Varsa daha düşük lvl 'de kesme rekoru görelim ..SuS3 demiş ki:rekor olduguna eminmisin ?
çok büyük birşey olmadıgından ve ben kesmedigimden koymaya gerek duymadım. imkansızmı kesmek demonu ?Toxicated demiş ki:Varsa daha düşük lvl 'de kesme rekoru görelim ..SuS3 demiş ki:rekor olduguna eminmisin ?
Keste koy resmini o zaman ..SuS3 demiş ki:çok büyük birşey olmadıgından ve ben kesmedigimden koymaya gerek duymadım. imkansızmı kesmek demonu ?Toxicated demiş ki:Varsa daha düşük lvl 'de kesme rekoru görelim ..SuS3 demiş ki:rekor olduguna eminmisin ?
gerek duymuyorum . 10 exp için 5 saatten fazla ugrasacakmıyım ?[/quote]SuS3 demiş ki:Keste koy resmini o zaman ..![]()
aynen katılıyorumJack Sparrow demiş ki:gz ama bu bir rekormu sanmıyorum koreliler demona fln gitmese siz onu kesemezdiniz+ buga soktukdan sonra ben rocu bile keserim
CukkaMix demiş ki:aynen katılıyorumJack Sparrow demiş ki:gz ama bu bir rekormu sanmıyorum koreliler demona fln gitmese siz onu kesemezdiniz+ buga soktukdan sonra ben rocu bile keserim
![]()
gir kes hacım tutan yokJack Sparrow demiş ki:gz ama bu bir rekormu sanmıyorum koreliler demona fln gitmese siz onu kesemezdiniz+ buga soktukdan sonra ben rocu bile keserim
Üçünüz bir olup kesinde ben global yapacam o vakit, hadi kesinde koyun ..SuS3 demiş ki:CukkaMix demiş ki:aynen katılıyorumJack Sparrow demiş ki:gz ama bu bir rekormu sanmıyorum koreliler demona fln gitmese siz onu kesemezdiniz+ buga soktukdan sonra ben rocu bile keserim
![]()
![]()