ben rockda bug var demedimki bug olsaydı dedim ^^Toxicated demiş ki:PS : Koreliler demona geliyorlar canımcım
PS-2 : Rock 'ta bug yok
Nedir amacın kuzum? Ne yapmaya çalışıyorsun söyle yardımcı ollayım. Banlanmak için laf yarışına girmek zorunda değilsin bir PM'ine bakar!Jack Sparrow demiş ki:ben rockda bug var demedimki bug olsaydı dedim ^^Toxicated demiş ki:PS : Koreliler demona geliyorlar canımcım
+ koreliler bugsuz kesiyor sizde kessenize ? xD
laf yarışına girenlerden daha degersiz olanlarmı ban yiyor ?Black Rain demiş ki:Nedir amacın kuzum? Ne yapmaya çalışıyorsun söyle yardımcı ollayım. Banlanmak için laf yarışına girmek zorunda değilsin bir PM'ine bakar!Jack Sparrow demiş ki:ben rockda bug var demedimki bug olsaydı dedim ^^Toxicated demiş ki:PS : Koreliler demona geliyorlar canımcım
+ koreliler bugsuz kesiyor sizde kessenize ? xD
Toxicated demiş ki:Vaaayy helal bug noktalarını falan da çözmüşünüz, Tebrikler Furkan 'ım
Ben sabırlı insanımdır sabahtan beri sabrediyorum 3 akıllıya, sanki ömürleri demon kesmekle geçmişte bunu hiç gibi görüyorlar .. Gidin kesin diyorum laf ediyorlar, biraz daha bekleyelim bakalım ne çıkacak sonları hayra alamet değil ama olsun ..Black Rain demiş ki:Hayır ben direk laf yarışını başlatanları katlediyorum.
Ne yazıkki ben pek sabırlı değilim bro..Toxicated demiş ki:Ben sabırlı insanımdır sabahtan beri sabrediyorum 3 akıllıya, sanki ömürleri demon kesmekle geçmişte bunu hiç gibi görüyorlar .. Gidin kesin diyorum laf ediyorlar, biraz daha bekleyelim bakalım ne çıkacak sonları hayra alamet değil ama olsun ..Black Rain demiş ki:Hayır ben direk laf yarışını başlatanları katlediyorum.
ahahahah bak oda güzelBlack Rain demiş ki:Ne yazıkki ben pek sabırlı değilim bro..Toxicated demiş ki:Ben sabırlı insanımdır sabahtan beri sabrediyorum 3 akıllıya, sanki ömürleri demon kesmekle geçmişte bunu hiç gibi görüyorlar .. Gidin kesin diyorum laf ediyorlar, biraz daha bekleyelim bakalım ne çıkacak sonları hayra alamet değil ama olsun ..Black Rain demiş ki:Hayır ben direk laf yarışını başlatanları katlediyorum.
Ben o kadar dedim bırakın ben keseyimde tam bi rekor olsun diyeLeetnock demiş ki:Hem KSRO hem Isro kısacası bütün sroların rekoru hala bende.. lol