BG seffaflasınca görüntü kalitesi bozuluyor Wink
256'ı verimlice en çok kullanılan renklere dağıtırsan harika olur ama kim uğraşcak..TWEETY demiş ki:BG seffaflasınca görüntü kalitesi bozuluyor Wink
Evil or Very Mad kim demiş Questionnuk3r_tr demiş ki:bence tek sorunu font seçmede senin font seçememe gibi bi özelliğin var
ihihih hemen kızmaTWEETY demiş ki:Evil or Very Mad kim demiş Questionnuk3r_tr demiş ki:bence tek sorunu font seçmede senin font seçememe gibi bi özelliğin var
benim fontlarım bana yetiyor :?!!!
ben istiyorum imza bide bişey sorcam daha yeni kulanmana rağmen nasıl resmi koyupta imzaya yerleştiriyon ben ne imza buluyom bulsamda imzaya arka plan kendim yapıp resmi kesip koya biliyom EmbarassedTWEETY demiş ki:kızdım bir kere artık kolay kolay affetmem
varmı baska imza isteyen
zuaha o yeni kullanmıokiBuGRaS demiş ki:ben istiyorum imza bide bişey sorcam daha yeni kulanmana rağmen nasıl resmi koyupta imzaya yerleştiriyon ben ne imza buluyom bulsamda imzaya arka plan kendim yapıp resmi kesip koya biliyom EmbarassedTWEETY demiş ki:kızdım bir kere artık kolay kolay affetmem
varmı baska imza isteyen
sana yapıcam ama nasıl bişiy istiyorsun detective_alpoza_ demiş ki:he unutmadan imzan çok güzel Cool
nuker_tr acıklar dedim ama tık yok_alpoza_ demiş ki:arkaplan felan süper olimpiyatlar ne alaka Cool