oo helal hacım neden sölemiyosun böle özelliklerin var Wink sana kariyerinde başarılar
artık benim imza ya geçsek(ne bencilim dimi)
artık benim imza ya geçsek(ne bencilim dimi)
büyük adamların imzasıda büyük olur :?!!!Jigsaw demiş ki:Tweety yeni imzan bayağı bi büyük yaw..
az laf çok iş extraokkTWEETY demiş ki:büyük adamların imzasıda büyük olur :?!!!Jigsaw demiş ki:Tweety yeni imzan bayağı bi büyük yaw..
ihihiihihihih
1280x1024 koyman lazım o zaman._alpoza_ demiş ki:az laf çok iş extraokkTWEETY demiş ki:büyük adamların imzasıda büyük olur :?!!!Jigsaw demiş ki:Tweety yeni imzan bayağı bi büyük yaw..
ihihiihihihih
acaba evdemi net e giriomu hiç sormuonTWEETY demiş ki:nuker_tr acıklar dedim ama tık yok_alpoza_ demiş ki:arkaplan felan süper olimpiyatlar ne alaka Cool
ben bir voleybol oyuncusuyum ve altın cağımdayım olimpiyatlarla oradan alakalı yani
ben o lafı demeden 22dk 16sn önce sen oturum actın msn denuk3r_tr demiş ki:acaba evdemi net e giriomu hiç sormuonTWEETY demiş ki:nuker_tr acıklar dedim ama tık yok_alpoza_ demiş ki:arkaplan felan süper olimpiyatlar ne alaka Cool
ben bir voleybol oyuncusuyum ve altın cağımdayım olimpiyatlarla oradan alakalı yani
zuaha bu çok komik olmuş işte "kilitledi" ahuhauhauhaTWEETY demiş ki:yeni calismam bunu artık kilitlediğim basliklara koyacam
-Resim Silinmiş.
Bozulursa tekrar upload ederim nolcak sanki CoolTWEETY demiş ki:Alpoza kardes bu saatte anca bu kadar kafamın zonklamadığı bir saatimde tekrar bakarım imzana Cool
Iste yeni calismam, yorum yapmayanın imzasının linki bozulsun
-Resim Silinmiş.
buda linki alpoza "http://img213.imageshack.us/img213/8351/imzarx5.gif"
ihhihihihihihiRonin demiş ki:Bozulursa tekrar upload ederim nolcak sanki Cool