yanlız taktir ettim eğer penny de "bebe" die adlandırılıyorsa harbiden kişilik sorunları var demektir.

nese sanırım hz.ömer in bi anektod u geldi aklıma savasta klıcı nı bir düşmana indirmek üzereyken yüzüne tükürülür kılıcı yawasca indirir adamı tutsak alır. nedenini de söle acıklar:
Kod:
eğer savasta olsa onu allah yolunda öldürürdüm.ama yüzüme tükürdükten sonra onu kendi nefsim için öldürmüş olacktım.
takdir ettim penny extrabeer

Only4yOu demiş ki:
yanlız taktir ettim eğer penny de "bebe" die adlandırılıyorsa harbiden kişilik sorunları var demektir.

nese sanırım hz.ömer in bi anektod u geldi aklıma savasta klıcı nı bir düşmana indirmek üzereyken yüzüne tükürülür kılıcı yawasca indirir adamı tutsak alır. nedenini de söle acıklar:
Kod:
eğer savasta olsa onu allah yolunda öldürürdüm.ama yüzüme tükürdükten sonra onu kendi nefsim için öldürmüş olacktım.
hakkımda ne düşündüğünü umursamaya değmeyecek birisi o yüzden tın Wink

A

Anonymous

Guest
:) ReziLLik Diz Boyu oLmuş:) BigBoss Oskijen deiL isu Da Yatsın :) BigBoss'un Serverde Kesmediği Adam kaLmadı.. KesiLen AdamLar Bunu İnkar Etmezken Sen kaLkıp İSuda Yattı Diyorsun :) Komikmi oLmaya çaLışıyorsun.. YAda Başka Bişeymi Ona aNLam Vermedim.. Bence Çok SaçmaLıyorsun.. Sana Cvp YazanLarda BigBoss'u Çekmediği İçin AnLamsız anLamsız CvpLar Yazmış :) Neyse Daha FazLa SaçmaLamadan Bence Artık BişeyLer Yazmayın! + O guiLd DağıLmadı! Yawaş Yawaş ToparLanıyoruz.. Yani Sevinciniz Kısa Sürdü Üzgünüm :)

A

Anonymous

Guest
Only4yOu demiş ki:

Kod:

İnan Varya Sana Ne Diyiceğimi biLmiyorum :) O Kadar Boş Boş Konuşmussunki.. Yani KonuyLa aLaka Nedir Neyin Nesidir.. haLa anLamış deiLim.. Büyük ihtimaLLe Senin Kafan aLMaz Dersin.. :) Doğrudur Kafam aLmaz Kafam Boş kişiLerin Boş YazdıkLarı iLetiLeri alMadı aLmaz Ve Takmaz.. :) bakalım Sen Bundan Ne anLam Çıkarıcaksın Razz Bu Arada YağcıLıkta Diz Boyu oLmuşş.. Ha Bu Arada 3. Kişi oLmayıda Bu Kadar MerakLı oLma Bence:) oLanLar Zarar etti.. Sende Edersin Wink

A

Anonymous

Guest
__AwRiL_ demiş ki:
''top''lanıonuzmu?? :lol::D:D:D:D :lolmuch:
anLıyana Sivri Sinek Saz anLamıyana DavuL Zurna biLe Az :)

TopLarLa Aran iyise YanLış Yerdesin :) Bence Başka ForumLarda doLaş.. beLki buLursun Kendine Bi Kaç top.. Baksana herkesi Top oLarak Görüyorsun.. Artık FutboL Topumu BasketboL topumu Yoksa İnsan Topumu biLmiyorum Ama.. Kesin oLan Bişey Var. Seninde topLara MerakLı oLman :lolmuch:

A

Anonymous

Guest
__AwRiL_ demiş ki:
''top''lanıoz diyen sensin sen cık aralarındanda topsuz kalsınlar:D:D

TOPLANIYORUZ Dedim "top"Lanıyoruz feLan demedim :)

Dedim Ya Sorun Sende.. Ya gözLerin Kör oLmuş YanLış görüyorsun.. Yada Sen öyLe anLamak istiyorsun :) Kim nasıL anLarsa Wink

Ha Bu Arada Bişeyde ekLemek İstiyorum.. Bak İmzama Adam Dumana Vurunca göz BebekLeri Büyüyor.. İstersen Sanada Verem.. Daha iyi Okursun YazıLarı :)

A

Anonymous

Guest
__AwRiL_ demiş ki:
gözlerim bozuk deil yanlısta anlamadım gercekler acıdır:D
Bizi biLen biLir Merak etme :) Doğrudur GerçekLer Acıdır.. Acıdan fazLa Kıvranma :) Takma Kafana Her "top"arLanan İnsanın Başına geLir Wink Aha Bak Bu Sefer "top"arlanan Yazdım.. Artık bunu nasıL anLıycaksın Merak ediyorum :)

şimdi bir top ar lananlar ar kaynaştırma ekidir ar ı kaldırınca yine aynı anlama cıkıo :lol:
butun darkBORN ''top''lanmıs ''top''lanmıs :lol:

A

Anonymous

Guest
__AwRiL_ demiş ki:
şimdi bir top ar lananlar ar kaynaştırma ekidir ar ı kaldırınca yine aynı anlama cıkıo :lol:
butun darkBORN ''top''lanmıs ''top''lanmıs :lol:
Harbiden Acıyorum Sana :) Kendine eğLence Çıkarmaya çaLışıyorsun Ama Konuştukça Batıyorsun.. Yok Ondan Bunu Çıkar Şundan Şunu Çıkar :) O Zaman bende Sana Bişey Diyim. AwriL Lez Çıkmış.. Sende öyLemisin yoksa? :S Bak Ne Kadar Saçma oLdu demi.. İşte SeninKide Bunun gibi Bişey kahvekeyfi

A

Anonymous

Guest
__AwRiL_ demiş ki:
L ezbiyeniz
E ritiriz
T erletiriz
H aste ederiz
A teşliyiz
L etH4L :lol::D

:mrgreen: Eheueheue İnan Bak Bu beni Çok güLdürdü :mrgreen:

De Ne Demek İstedin Rolling Eyes Benmi Lezbiyenim :lolmuch: topluktan KurtuLduk Şimdide Lez oLduk Ha :) Sende Bi Karar Ver Ama Kendine Yakışan ŞeyLeri Başkasına atma Bence.. :lolmuch:

gumus nitrat da goz bebeklerini buyutur o daha az zararlı bu arada top lez javgası yapmayın bre yau cocukca konusuyonus

A

Anonymous

Guest
_AvRiL_ demiş ki:
gumus nitrat da goz bebeklerini buyutur o daha az zararlı bu arada top lez javgası yapmayın bre yau cocukca konusuyonus

ÇocukLarLa Çocuk Oluruz.. YetişKinLerLe Yetişkin

hehe yalak lık yaptıgımı idda ettiğin kişiyle kac ay boyunca aynı guildde gerek savasta gerek pvp de yan yanaydık.

onlar gördüler sende görürsün tarzı seyler demişsinde harbiden merak ediyorum kimsin sen ya? lv65-66 garm setle cavede spearla lv kasan birisin.

bu zamana kadar oyunda tek kişiden korktum oda pacificte fllly :lolmuch: adam2 chara sun set dizmiş 5m gold la dolasan biriydi. başka kimseden ne korktum ne korkarım.

nese bi 20 gün sonra görüşelim dediğim gibi benim için hava hos.

simdi gelicek bos yazmıssın görüşecez bıdıbıdı laf sokacak ama cvp alamayacak Rolling Eyes kahvekeyfi

Yukarı Alt