muratko193
Öğretiyorum
Olur Bole Şeyler Alışığız :?!!!
eğer savasta olsa onu allah yolunda öldürürdüm.ama yüzüme tükürdükten sonra onu kendi nefsim için öldürmüş olacktım.
hakkımda ne düşündüğünü umursamaya değmeyecek birisi o yüzden tın WinkOnly4yOu demiş ki:yanlız taktir ettim eğer penny de "bebe" die adlandırılıyorsa harbiden kişilik sorunları var demektir.
nese sanırım hz.ömer in bi anektod u geldi aklıma savasta klıcı nı bir düşmana indirmek üzereyken yüzüne tükürülür kılıcı yawasca indirir adamı tutsak alır. nedenini de söle acıklar:
takdir ettim penny extrabeerKod:eğer savasta olsa onu allah yolunda öldürürdüm.ama yüzüme tükürdükten sonra onu kendi nefsim için öldürmüş olacktım.
Only4yOu demiş ki:yanlız taktir ettim eğer penny de "bebe" die adlandırılıyorsa harbiden kişilik sorunları var demektir.
nese sanırım hz.ömer in bi anektod u geldi aklıma savasta klıcı nı bir düşmana indirmek üzereyken yüzüne tükürülür kılıcı yawasca indirir adamı tutsak alır. nedenini de söle acıklar:
takdir ettim penny extrabeerKod:eğer savasta olsa onu allah yolunda öldürürdüm.ama yüzüme tükürdükten sonra onu kendi nefsim için öldürmüş olacktım.
anLıyana Sivri Sinek Saz anLamıyana DavuL Zurna biLe Az :)__AwRiL_ demiş ki:''top''lanıonuzmu??
__AwRiL_ demiş ki:''top''lanıoz diyen sensin sen cık aralarındanda topsuz kalsınlar
Bizi biLen biLir Merak etme :) Doğrudur GerçekLer Acıdır.. Acıdan fazLa Kıvranma :) Takma Kafana Her "top"arLanan İnsanın Başına geLir Wink Aha Bak Bu Sefer "top"arlanan Yazdım.. Artık bunu nasıL anLıycaksın Merak ediyorum :)__AwRiL_ demiş ki:gözlerim bozuk deil yanlısta anlamadım gercekler acıdır
Harbiden Acıyorum Sana :) Kendine eğLence Çıkarmaya çaLışıyorsun Ama Konuştukça Batıyorsun.. Yok Ondan Bunu Çıkar Şundan Şunu Çıkar :) O Zaman bende Sana Bişey Diyim. AwriL Lez Çıkmış.. Sende öyLemisin yoksa? :S Bak Ne Kadar Saçma oLdu demi.. İşte SeninKide Bunun gibi Bişey kahvekeyfi__AwRiL_ demiş ki:şimdi bir top ar lananlar ar kaynaştırma ekidir ar ı kaldırınca yine aynı anlama cıkıo
butun darkBORN ''top''lanmıs ''top''lanmıs
__AwRiL_ demiş ki:L ezbiyeniz
E ritiriz
T erletiriz
H aste ederiz
A teşliyiz
L etH4L
_AvRiL_ demiş ki:gumus nitrat da goz bebeklerini buyutur o daha az zararlı bu arada top lez javgası yapmayın bre yau cocukca konusuyonus