Ama[D]ouS ` demiş ki:KAnka burda bana sataşmamı var omgL3th4L demiş ki:tan demiş ki:arkadalsar duydygym kadarıyla darkorn bolunmus butun yuksekler cıkmıs neden ya ne oldu ????
Sad
Evet darkBORN dağıLmasını İstiyenLerin Duası KabuL oLmuştur... darkBORN guiLd'i Artık Yok ! Yok Derken Eski Kadrosu Yok... BakaLım iLerLiyen ZamanLarda.. NeLer bekLiycek BizLeri.. darkBORN guiLdinden AyrıLan
ArkadaşLarda Ve O guiLd'i Bu haLe Getiren arkadaşLarada TşkLerimi Sunuyorum.. Ama O guiLd siLinene Kadarda Ben O guiLde kaLıcam Gerekirse Tek Başımada oLsa biLe kaLıcam.. oLmadıysa guiLdsiz doLaşırık Artık Ne yapaLım :)
ben ne demiştim size?bu guild birkaç haftaya D-A-Ğ-I-L-A-C-A-K demiştim dimi?ben demiştim demekten nefret ediyorum ama genelde söylediğim şey gerçekleşiyor WinkL3th4L demiş ki:tan demiş ki:arkadalsar duydygym kadarıyla darkorn bolunmus butun yuksekler cıkmıs neden ya ne oldu ????
Sad
Evet darkBORN dağıLmasını İstiyenLerin Duası KabuL oLmuştur... darkBORN guiLd'i Artık Yok ! Yok Derken Eski Kadrosu Yok... BakaLım iLerLiyen ZamanLarda.. NeLer bekLiycek BizLeri.. darkBORN guiLdinden AyrıLan
ArkadaşLarda Ve O guiLd'i Bu haLe Getiren arkadaşLarada TşkLerimi Sunuyorum.. Ama O guiLd siLinene Kadarda Ben O guiLde kaLıcam Gerekirse Tek Başımada oLsa biLe kaLıcam.. oLmadıysa guiLdsiz doLaşırık Artık Ne yapaLım :)
Pennywise demiş ki:ben ne demiştim size?bu guild birkaç haftaya D-A-Ğ-I-L-A-C-A-K demiştim dimi?ben demiştim demekten nefret ediyorum ama genelde söylediğim şey gerçekleşiyor WinkL3th4L demiş ki:tan demiş ki:arkadalsar duydygym kadarıyla darkorn bolunmus butun yuksekler cıkmıs neden ya ne oldu ????
Sad
Pennywise demiş ki:buarada len li lun lu cümleni saygısızlık olarak algılayıp senide banlıyorum bay bay Wink
coook komiksin eferimL3th4L demiş ki:Pennywise demiş ki:buarada len li lun lu cümleni saygısızlık olarak algılayıp senide banlıyorum bay bay Wink
Baksana Sen Bana Artist ! Benide BanLa Hemde Sınırsın Ban At ! Modmusun Artistmisin Daha beLLi deiL.. İşte BöyLe BebeLeri Mod Yaparsanız Bebede Giden geLeni BanLar.. Ve Sana Şunu diyim Bence Çok Sevinme ! Yawaş Yawaş toparLanıyoruz.. HerAn Süpriz oLabiLir!!! Hadi Benide BanLada için Rahat oLsun.. Yoksa Bu Gidişle PatLıycaksın Sayın Mod Bebecik !
muhahahah,guild dağılmış ama karakterler,kişilikler hala yerindeL3th4L demiş ki:Pennywise demiş ki:buarada len li lun lu cümleni saygısızlık olarak algılayıp senide banlıyorum bay bay Wink
Baksana Sen Bana Artist ! Benide BanLa Hemde Sınırsın Ban At ! Modmusun Artistmisin Daha beLLi deiL.. İşte BöyLe BebeLeri Mod Yaparsanız Bebede Giden geLeni BanLar.. Ve Sana Şunu diyim Bence Çok Sevinme ! Yawaş Yawaş toparLanıyoruz.. HerAn Süpriz oLabiLir!!! Hadi Benide BanLada için Rahat oLsun.. Yoksa Bu Gidişle PatLıycaksın Sayın Mod Bebecik !
80 lvl nasıl isu da yatar yahu potsuz kesmeye falanmı çalışmış?__AwRiL_ demiş ki:darkBORN nasıl dagıldı?ben şimdi bunun hikayesini yazıcamD:
birgün BigBoss-amadous ve diger 6 kişi isu beklıyordu sonra bigboss 80 lwl olmasına ragmen isuda yatınca arkadasları istemeden bununla dalga gecmeye basladı.sonra guıldde ufak surtusmeler oldu bigboss o sinirle guıldden amadous u atar ve amadous eFe guıldıne master olur sonra bigboss diger yuksek lwlleride cekemeyince onlarıda guıldden atar ve guıld yavas yavas bozulmaya baslar.....(devamı yarın)