_AvRiL_ demiş ki:hmmm 76 kredi var fakir kredisi http://www.poorbotsmall.com dan aldım ikametgah felan fıstık istdiler ben de verdim tabe 100 kredi beleş sana vereyim ama sen fakir deilsen gardaşD
Eee O Zaman Artist Diyim Ben Sana.. Madem Fakirim Diyorsun Neden FakirLerLe Kafa buLuyorsun.. ??_AvRiL_ demiş ki:pardon anlamadım ne baba parası? babam ogretmen 4 kardeşiz 3 umuz okuyor inan benim cektigim sıkıntıları kimse cekemez allah kimseye muhtac etmesin ha bu arada lethal lafı nerenden anladın bilemyiorum ama anlama yerini degiştir biz genelde aklımızı kullanırız al sana kapak bu arada avril sana angajman olan bişey mi var? bu da kapak 2
lethal harbi salaksın.L3th4L demiş ki:Eee O Zaman Artist Diyim Ben Sana.. Madem Fakirim Diyorsun Neden FakirLerLe Kafa buLuyorsun.. ??_AvRiL_ demiş ki:pardon anlamadım ne baba parası? babam ogretmen 4 kardeşiz 3 umuz okuyor inan benim cektigim sıkıntıları kimse cekemez allah kimseye muhtac etmesin ha bu arada lethal lafı nerenden anladın bilemyiorum ama anlama yerini degiştir biz genelde aklımızı kullanırız al sana kapak bu arada avril sana angajman olan bişey mi var? bu da kapak 2
Ve Hava Atıyorsun? yok biLmem siLkLiyim Ban yemem feLan.. Hem Eziksin Hemde Artistsin.. Hemde Duygu Sömürüsü Yapan Birisn.. Nesin Sen anLamıyorum Yanii.. Kapakmış Pehh
Ha Bu Arada aLLah Aşkına Benim Şu anLama Yerimi Değiştirsene ! NasıL Yapıcaksın Çok Merak Ediyorum.. Pff
kardeş sen lafı harbi baska bi taraftan anlamıssın silk olayı bigthief ın banlama oalyından geliyor benim var snein yok deil kapiş duygu somurusu yaptıgım yok babam ogretmen 4 kardeşiz ve zar zor geciniyoruz turkiyenin hali bu gercek yani bunu da kapiş? bu arada fake avril terbiyeni takın alayına dolarımL3th4L demiş ki:Eee O Zaman Artist Diyim Ben Sana.. Madem Fakirim Diyorsun Neden FakirLerLe Kafa buLuyorsun.. ??_AvRiL_ demiş ki:pardon anlamadım ne baba parası? babam ogretmen 4 kardeşiz 3 umuz okuyor inan benim cektigim sıkıntıları kimse cekemez allah kimseye muhtac etmesin ha bu arada lethal lafı nerenden anladın bilemyiorum ama anlama yerini degiştir biz genelde aklımızı kullanırız al sana kapak bu arada avril sana angajman olan bişey mi var? bu da kapak 2
Ve Hava Atıyorsun? yok biLmem siLkLiyim Ban yemem feLan.. Hem Eziksin Hemde Artistsin.. Hemde Duygu Sömürüsü Yapan Birisn.. Nesin Sen anLamıyorum Yanii.. Kapakmış Pehh
Ha Bu Arada aLLah Aşkına Benim Şu anLama Yerimi Değiştirsene ! NasıL Yapıcaksın Çok Merak Ediyorum.. Pff
KaraKedicik demiş ki:lethal harbi salaksın.L3th4L demiş ki:Eee O Zaman Artist Diyim Ben Sana.. Madem Fakirim Diyorsun Neden FakirLerLe Kafa buLuyorsun.. ??_AvRiL_ demiş ki:pardon anlamadım ne baba parası? babam ogretmen 4 kardeşiz 3 umuz okuyor inan benim cektigim sıkıntıları kimse cekemez allah kimseye muhtac etmesin ha bu arada lethal lafı nerenden anladın bilemyiorum ama anlama yerini degiştir biz genelde aklımızı kullanırız al sana kapak bu arada avril sana angajman olan bişey mi var? bu da kapak 2
kimin ezik olduğu belli.
adam pasific'in kral glaiver'ı.
senin gibi daha oyunu bilmez değil, bota koyuyorsun kasıyor paso. sen nesin lan noob.
kapa şu çeneni salak salak konuşma. artist insancıl seniiiiiiiii.
konuyla alakam yok ama şu yazıya koptum_AvRiL_ demiş ki:kardeş sen lafı harbi baska bi taraftan anlamıssın silk olayı bigthief ın banlama oalyından geliyor benim var snein yok deil kapiş duygu somurusu yaptıgım yok babam ogretmen 4 kardeşiz ve zar zor geciniyoruz turkiyenin hali bu gercek yani bunu da kapiş? bu arada fake avril terbiyeni takın alayına dolarımL3th4L demiş ki:Eee O Zaman Artist Diyim Ben Sana.. Madem Fakirim Diyorsun Neden FakirLerLe Kafa buLuyorsun.. ??_AvRiL_ demiş ki:pardon anlamadım ne baba parası? babam ogretmen 4 kardeşiz 3 umuz okuyor inan benim cektigim sıkıntıları kimse cekemez allah kimseye muhtac etmesin ha bu arada lethal lafı nerenden anladın bilemyiorum ama anlama yerini degiştir biz genelde aklımızı kullanırız al sana kapak bu arada avril sana angajman olan bişey mi var? bu da kapak 2
pacificte türkler arasında ilk 80 olan kişi ve namınıda koymustur ortaya_AvRiL_ demiş ki:kardeş sen lafı harbi baska bi taraftan anlamıssın silk olayı bigthief ın banlama oalyından geliyor benim var snein yok deil kapiş duygu somurusu yaptıgım yok babam ogretmen 4 kardeşiz ve zar zor geciniyoruz turkiyenin hali bu gercek yani bunu da kapiş? bu arada fake avril terbiyeni takın alayına dolarımL3th4L demiş ki:Eee O Zaman Artist Diyim Ben Sana.. Madem Fakirim Diyorsun Neden FakirLerLe Kafa buLuyorsun.. ??_AvRiL_ demiş ki:pardon anlamadım ne baba parası? babam ogretmen 4 kardeşiz 3 umuz okuyor inan benim cektigim sıkıntıları kimse cekemez allah kimseye muhtac etmesin ha bu arada lethal lafı nerenden anladın bilemyiorum ama anlama yerini degiştir biz genelde aklımızı kullanırız al sana kapak bu arada avril sana angajman olan bişey mi var? bu da kapak 2
_AvRiL_ demiş ki:kardeş sen lafı harbi baska bi taraftan anlamıssın silk olayı bigthief ın banlama oalyından geliyor benim var snein yok deil kapiş duygu somurusu yaptıgım yok babam ogretmen 4 kardeşiz ve zar zor geciniyoruz turkiyenin hali bu gercek yani bunu da kapiş? bu arada fake avril terbiyeni takın alayına dolarımL3th4L demiş ki:Eee O Zaman Artist Diyim Ben Sana.. Madem Fakirim Diyorsun Neden FakirLerLe Kafa buLuyorsun.. ??_AvRiL_ demiş ki:pardon anlamadım ne baba parası? babam ogretmen 4 kardeşiz 3 umuz okuyor inan benim cektigim sıkıntıları kimse cekemez allah kimseye muhtac etmesin ha bu arada lethal lafı nerenden anladın bilemyiorum ama anlama yerini degiştir biz genelde aklımızı kullanırız al sana kapak bu arada avril sana angajman olan bişey mi var? bu da kapak 2
_AvRiL_ demiş ki:sen de 3. insan olarak araya ne giriyorsun madem bu kadar da argolu sokak kulturuyle konusma senin seviyenle forumun seviyesi baya bi zıt
fakirlerin efendisi hay yarabbim yaw sana mı dustu nese hadi kapansın bareL3th4L demiş ki:_AvRiL_ demiş ki:sen de 3. insan olarak araya ne giriyorsun madem bu kadar da argolu sokak kulturuyle konusma senin seviyenle forumun seviyesi baya bi zıt
3, Kişi deiL FakirLerin lafı Geçti.. Bende girdim Konuya.. Ve Ayrıca darkBORN dayım Burasıda darkBORN için açıLmış bi Konu.. İstediğim Yorumuda Yaparım... Neyse Konu Kapansın Artık.
Yaw Kes ! Orda Banada Düşen Bi Laf Var.. FazLa Artist oLamaya başladın.. Burda geneL Bi Savunma Yapıyorum.. anLayan anLadı Zaten.. Ama Bi Tek Sen anLadın.. Neyse.._AvRiL_ demiş ki:fakirlerin efendisi hay yarabbim yaw sana mı dustu nese hadi kapansın bareL3th4L demiş ki:_AvRiL_ demiş ki:sen de 3. insan olarak araya ne giriyorsun madem bu kadar da argolu sokak kulturuyle konusma senin seviyenle forumun seviyesi baya bi zıt
3, Kişi deiL FakirLerin lafı Geçti.. Bende girdim Konuya.. Ve Ayrıca darkBORN dayım Burasıda darkBORN için açıLmış bi Konu.. İstediğim Yorumuda Yaparım... Neyse Konu Kapansın Artık.
1 gün banlandın.Turk_Knight demiş ki:Piglet demiş ki:İyi de sen pasific'teki _AvRiL_ nickini görmesen bu yeni server'da nickini _AwRiL_ mi koyacaktın? Wink__AwRiL_ demiş ki:ben BİG_THiEF im ama pasificteki avril i taklit etmedim hiç sevmem ki onu tek ortak yonuzmuz var 2mizde avril hayranıyız
Ulen Ne Kadar Salak Salak Sorular Soruyon Sen