hcı onlan alksı yok herhalde çnkü bende ypmadım media'ı indirdiği şeylerde yoktu bot gyat gzel çlışıyor ama birden oyundan masaüstüne attı ondan beridir masaüstüne atıyorsari98 demiş ki:benide direk masaüstüne atior mediapatch yapsak işte sorun hallolcak heralde__**?_
eski versiyonunu anlatıyor orda kullanılan loader gereksiz patcherde gerek yok srproxy+crackloader=oyunsari98 demiş ki:benim kıymetimi bilin size youtube de video linki vericem adam orda anlatmış + download linkinede vermiş daha deneme fırsatım olmadi buyrun http://www.youtube.com/watch?v=1tckvL_7z3Q&feature=related
o bendede oluyor eğer isro gibi zszc dışı sro oynuyorsan bota id pw yazınca server seçmen gerekiyor ondan öncede bastığı için hemen kapatıp tekrar deniyor aynısı bendede oluyor ilk normal giriyorum sonra bota id pw yazıp start dediğim zaman server otomatik geliyor ve sorunsuz deniyoryuhh58 demiş ki:ya hacı start game dedikden snra birz kndi oyuna girmeye deniyor snra drek masaüstüne atıyor normal girmeyi denedim onda girdi ama bot dan giriş denediğim zmn bu oluyor
braz dha açıklarmsın nler ypacağımı tam anlayamadm şimdiden çok tşk ederimCataLysT demiş ki:o bendede oluyor eğer isro gibi zszc dışı sro oynuyorsan bota id pw yazınca server seçmen gerekiyor ondan öncede bastığı için hemen kapatıp tekrar deniyor aynısı bendede oluyor ilk normal giriyorum sonra bota id pw yazıp start dediğim zaman server otomatik geliyor ve sorunsuz deniyoryuhh58 demiş ki:ya hacı start game dedikden snra birz kndi oyuna girmeye deniyor snra drek masaüstüne atıyor normal girmeyi denedim onda girdi ama bot dan giriş denediğim zmn bu oluyor
akşm ilk dnediğimde olmadı şimdi sbah denedim şu an saat 06:20 (server boş olur diye) oldu çok saolCataLysT demiş ki:biraz karışık anlatması güç elimden geldiği kadar anlatayım
zszc girdiğinde server otomatik seçilmiş oluyor clienti açtığında eğer başka silkroad isro csro sjsro vs oynuyorsan ordaki seçilmiş olan serveri tekrar seçmek zorundasın db bottada id pw otomatik giriş var (id pw yazıyorsun girene dek deniyor) serveri seçemediği için bunu elle yapmalısın tabi elle yapınca 2-3 defa denemek zorundasın ilk normal gir sonra db botla server seçilmiş olur sende bota id pwp yaz start de girene kadar deniyor birde sounds bölümünden login işaretle girince ses veriyor sende gelir keyfine bakarsın
evetkara_mimik demiş ki:patchden sonra da çalışıyor mu?
Öncelikle Merhabalar,qwert__ demiş ki:Kardeş bende bi hata veriyor char tam giricek sro birden kapanı veriyor anlamadım vallaha :S