scriptler yazılmıyor frame work hatası veriyor bir çözümü yok gerçekten ya hazır kullanacaksın yada elle götürüp bırakacaksınkahraman546 demiş ki:Beyler Ben oyuna girdim hersey tmm hiç bi problem yok fakat script yapıyorum save diyorum ve
Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu.Devam'ı tıklatırsanız,
uygulama bu hatayı yok sayar ve devam etmeyi dener.Çıkış'ı
tıklatırsanız,uygulama hemen kapatılır.
İstenen adres içeriğinde geçerli değil 188.102.140.174.0
Devam diyorum yine bi faydası yok lütfen yardım :S
Pet varsa bankaya at yada dress sonra şehirden şehire ışınlan ama return cekmevierr1 demiş ki:bende oyuna kadar girdim ama ne skiller çıkıyo nede bot çalışıyo acil yardım
Virüs yok sadece basit virüs programlarının uyarılarıhehehehe demiş ki:virus varmı trojen? dgru syleyin
aynı şekilde banada oluyor yardım edebilirmisinB.Rabbit demiş ki:yav chara giriyorum girdiğim anda oyundan atıyor neden acaba
içinde virüs yok kuru iftira atmaRuNDeR demiş ki:peki içindeki keyloger ne olacak?
english patch kaldırmalısın birde öyle denecagriarda demiş ki:Botu kullanamıyorum1.3 yeni sürün çıkmış sanırım. Ondan mı. Yoksa kullananlar var mı. Bende sadece skill bölümünde rakamlar var onları seçmeme rağmen skill atmıyor.. Yani kısacası çalıştıramıyorum :) Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.
bu hata değil sr proxyi açmadığın için ilk başta gelen hata crack lemene gerek yok her seferinde sr proxy e ip yi yaz crackloaderden startla geçThePrestige demiş ki:Merhaba öncelikle eline sağlık konu güzel hoş linklerde sağlam fakat patchi yapıyor bi hata geliyor buyrun resmi - Resim Silinmiş.