kardeşim bi sorum olcak . ben herşeyi yaptım bottan da girdim oyuna ama oyuna girdiğimde hiçbirşey olmuyor . botu başlatmak için napcam herhangi bi kısayol yok mu ? sadece bottan oyuna giriyo ondan sonra bsey yapmıyo ?
resimlerde gördüğün ayarları yapacaksın. Start basıp kasmaya başlayacaksın.uA_TAYFA_1905 demiş ki:kardeşim bi sorum olcak . ben herşeyi yaptım bottan da girdim oyuna ama oyuna girdiğimde hiçbirşey olmuyor . botu başlatmak için napcam herhangi bi kısayol yok mu ? sadece bottan oyuna giriyo ondan sonra bsey yapmıyo ?
script yazmalısın ama elle bırakmanı tavsiye ederim.alper7777 demiş ki:süper arkadas kurdum calısıyo ^^
ama bi sorunum var char yatınca kasmaya gitmiyor onu nasıl düzelticem?
Sunworld bölümünde bu konu var sr proxyle alakalı yoksa çalışırBored2Life demiş ki:bunu aynı bu şekilde sunworld e uygulasam çalışır mı ?
takılır bir yere giderken ve ata binmediği için slot uzaksa hp yi yer bitirir birde sana kolay olmemesi için pick bölümünden vigorları toplatmadı potion bölümündende %50 yapmanı tavsiye ederim.alper7777 demiş ki:nasıl yanı anlatabilir misin
çıktı fakat o kasmasını engellemez yeni crack çıktığı zaman paylaşacağız.halibo demiş ki:Beyler 1.3b mi cıktı bt kapanıyor??
Tekte girmene gerek yok gayet güzel çalışıyor.PhaetoN demiş ki:botu kullanmak için oyuna tek seferde girmek gerekiyor galiba sabaha karşı denediğimde çalışıyordu oyundan çıktım 5-6 denemede girdim bot çalışmıyor şimdi