Oda bir ayrı sorun onu genellikle sw ye alacağı zaman yapıyor. Sanırım internetten kaynaklı birşey herzaman yapmıyor yada ayarlardan bir değişiklik neden oluyor olabilir. Bu arada o skillerin numara olarak gözükmesinin nedeni envanterde toplayıcının bulunmasıymış çözümü için oyundan çıkarken toplayıcıyı kasanıza koyup öyle çıkış yapın. Aksi taktirde oyuna giriş yaptığınızda skiller numara olarak gözüküyor.

ne kadar yöntem söylenildiyse denedim sorun galiba botun loaderında botu açıp normal launcherdan oyunu açtımmı bot çalışıyor ama biraz kasıp tekrar aynı şekilde oyundan atıyor çok dertli bi bot bu ya

zszc bu lagla cok oyuncu kaybedıcek 2 gunde oyundan sogudum bot sureklı kapanıyor 3 kere denedıkten sonra oyun gıdıyor cok kotu . eger boyle devam ederse bende bayramla bırlıkte isro baslamayı dusunuyorum . zszc duzelmelı .

Bende oyuna girdiyimde (5 Access denied ) yasiyor ve bot kapaliyor ama oyun acik kaliyor.
yardim yütfen ^^

Bende söyle bi sorun var botla girerken id pw yazdıktan sora connect yapıyorum requesting user comfimation yazıo bi süre sonra oyun hiç bir hata vermeden kapanıyor.Ne yapmam gerek düzeltmem için? Yardımcı olurmsunz?

grauwolf demiş ki:
Bende söyle bi sorun var botla girerken id pw yazdıktan sora connect yapıyorum requesting user comfimation yazıo bi süre sonra oyun hiç bir hata vermeden kapanıyor.Ne yapmam gerek düzeltmem için? Yardımcı olurmsunz?
Hah işte bu sorunun malesef ki bir çözümü yok bulunduğun server a ya sabahları yada akşamları tek atarak gireceksin. En fazla 3 atman lazım.. 4 ve 5 lere çıktığı zaman hiç bekleme yapmadan kendin kapat oyunu yoksa bot kapatacak zaten :)

ya benimde bir sorum olacak bu bot envanterde full mp pot olmasına rağmen pot bitti deyip town atıyor. Kendim farkedip iptal etsemde bi fayda etmiyor hala envanterde ki potları görmüyor o yüzden otopotla idare ediyorum gerisini var mı bunun bi çözümü ? Bütün potları kullansın istiyorum

Bende oyuna girdiyimde (5 Access denied ) yasiyor ve bot kapaliyor ama oyun acik kaliyor.) Yardımcı olursanız cok sevinirim.....

Skiller Gözükmüyor :) Bu Güne Kadar Gözüküyordu Şimdi Gözükmüyor.... ^^ Sorun NE olabilir.... ?

Asii52 demiş ki:
Skiller Gözükmüyor :) Bu Güne Kadar Gözüküyordu Şimdi Gözükmüyor.... ^^ Sorun NE olabilir.... ?

envanter de toplayıcı varsa kasaya koy tekrar gir. Toplayıcı tekrar envantere al. Yanlız oyundan çıkmadan önce tekrar kasaya koy. Bunlar toplayıcın varsa geçerli tabi :think: kolay gelsin.

Herşey süper çalışıyo tek sorunum client açıldığında hesap bilgilerimi giriyorum oto enter yok 30 40 dk elim sürekli enterda oluyo elim yoruluyo :D bilen varsa yardımcı olsun oto enter varmı b programda.

Yukarı Alt