Linki werecam.HeYeCaN_YoK demiş ki:legend 3 ü nerden bulabilirz peki ?
Linki werecam.HeYeCaN_YoK demiş ki:legend 3 ü nerden bulabilirz peki ?
Cumartesi açarsın hamachiden kapışırız aLi WipeOut u izleyecemSePPuKu demiş ki:Geliyorum bu gerçekten harika.
_CrazyBlade_ demiş ki:evet,ama sremu paralı olacak diyorlar,paralı olunca hiçbir bug kalmayacak normal sro gibi herşey.alper556 demiş ki:yakında daha iyileri gelicek
Portları ayarladın mı Media patcher ip sini host u felan?XxMissBeLaxX demiş ki:Şimdide Bu Sorun Hiç Bir Yetkili Cevap Yazmıyacakmı Yardımcı Olmuyacak Mısınız Kaçıncı Mesajım
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Kardeş Hosts dosyasını değiştirmemişsin.XxMissBeLaxX demiş ki:Girince Oyuna Direk Dc Veriyor Bunun Sebebi Nedir?
- Resim Silinmiş.
Sen en iyisi kendi host dosyanı ayarlayıp buraya koy._CrazyBlade_ demiş ki:Kardeş Hosts dosyasını değiştirmemişsin.XxMissBeLaxX demiş ki:Girince Oyuna Direk Dc Veriyor Bunun Sebebi Nedir?
- Resim Silinmiş.
Teşekkürler.HeYeCaN_YoK demiş ki:ellerine sağlık
Tamam bekLeyiN.SePPuKu demiş ki:Sen en iyisi kendi host dosyanı ayarlayıp buraya koy._CrazyBlade_ demiş ki:Kardeş Hosts dosyasını değiştirmemişsin.XxMissBeLaxX demiş ki:Girince Oyuna Direk Dc Veriyor Bunun Sebebi Nedir?
- Resim Silinmiş.
rar pass : www.extraloob.com
msn ini açsana biMr_ibo_58 demiş ki:canavar nasıl çıkıyor bunda???
Canavarların kodları war,google de ufak bir araştırma ile rahatca bulabılırsın,genelde herkezde wardır diye,buraya koymadım.Mr_ibo_58 demiş ki:canavar nasıl çıkıyor bunda???
Koysan daha iyi olurdu_CrazyBlade_ demiş ki:Canavarların kodları war,google de ufak bir araştırma ile rahatca bulabılırsın,genelde herkezde wardır diye,buraya koymadım.Mr_ibo_58 demiş ki:canavar nasıl çıkıyor bunda???
Tamam,1 sn koyaym.HeYeCaN_YoK demiş ki:Koysan daha iyi olurdu_CrazyBlade_ demiş ki:Canavarların kodları war,google de ufak bir araştırma ile rahatca bulabılırsın,genelde herkezde wardır diye,buraya koymadım.Mr_ibo_58 demiş ki:canavar nasıl çıkıyor bunda???