güzel şeyler olacakberke1676 demiş ki:carkoda aynı seyı soyledi 1-2 hafta sabredın pvp yapıcaksınız dedı ama 1-2 hafta sonra ne olucak(güel seyler olucak anladım da--bi anlatda ne olucagını sevinelim :) )
güzel şeyler olacakberke1676 demiş ki:carkoda aynı seyı soyledi 1-2 hafta sabredın pvp yapıcaksınız dedı ama 1-2 hafta sonra ne olucak(güel seyler olucak anladım da--bi anlatda ne olucagını sevinelim :) )
Host Dosyasını world pad ile aç.sasosa demiş ki:Yha pff ben host1 dosyasını yedeklemedim Şimdi normal silkroada nasıl gircem :S
Ben koydum ama ne kadar ayrıntılı onuda siz bakın bir zahmet.Leo Kenzo demiş ki:Ayrıntılı item ve mob listesi lazım upload edebilecek varmı ?
NpHeYeCaN_YoK demiş ki:ok teşekkür ederim.
Herşeyi tam olarak yaptığından emin misin ?ImSoGood demiş ki:herşey oluyor sro cliente tıklıyorum yanıt vermiyor 10 dk bekledim değişen hiç bir şey olmadı yardımmm
Herşeyi anlattım konuda.ugur694 demiş ki:clint indirelimde onu nasıl kuruyorsunuz ya onu anlatırmısınız
Önce legend 3 Plus u bilgisayarından sileceksin,sonra kuracaksın.İkisi birlikte olmazugur694 demiş ki:ya arkadaşlar versiyon 1.150 yi nasıl kurucaz clint var ama kur dedimmi legendt plus yazısı cıkıyor kurulumdan atıyor
Host Dosyasını yapmamışsınFuKSuKuL demiş ki:Oyunu indirdim herşeyi yaptım açılıo ama daha ıd pw yazmadan DC verio nasıl düzeltcem yardım lütfen