ejdERay demiş ki:
NightWishYgT demiş ki:
SaWi demiş ki:
yaw bu programı çalıştırıyorum npclerde silah deiştiriyo tabi buffları basamıo npc olduğu için sonra isrobotu auto traninge basıyo fakat bot npcde takılıyo çalışmıyor ne yapmalıyım?? :cry: :cry:
Program için teşekkürler;

Bu sorunun aynısı bende de oluyor varmı bir bilgisi olan ?

ben cevap veriyim bu program bottan bağımsız çalışıyor program başlatıldıgında sırayla önce kendini seçiyor sonra f2 ye basıyor sonra sıra ile 222 333 444 555 666 777 888 111 komutlarını veriyor sizi seçtiginiz süreye göre tekrarlıyor bunu yani kısacası program sizin npc de at üzerinde orda burda oldugunuza bakmıyor belirlediniz zaman aralıklarıyla f2 2 3 4 5 6 7 8 1 tuşlarına basıyor umarım anlaşılmıştır
Biliyorum bunuda bu program botdan bağımsız çalışmıyor öle olsa neden 2 tane bot seçeneği olsun ? Botu durdurup o işlemleri yapıyor sonra tekrar başlatıyor...Busefer değiştirdim isrobot kullanıyorumu seçmeden bota bırakıcam bakalım nolucak yatarsa char görücem :D

Biliyorum bunuda bu program botdan bağımsız çalışmıyor öle olsa neden 2 tane bot seçeneği olsun ? Botu durdurup o işlemleri yapıyor sonra tekrar başlatıyor...Busefer değiştirdim isrobot kullanıyorumu seçmeden bota bırakıcam bakalım nolucak yatarsa char görücem :D[/quote]

bottan bağımsız çalışıyor bot seçenegi sormasının nedeni botu durdurup tekrar başlatmak bunun içinde (isro botta) insert e basıyor sen iSRO bot kullanıyorum işaretlersem söledigim kombinasyondan önce ve sonra insert kullanıyor

demekki bu clientless de geçersiz bişi dimi :D yakında galıba agbotta sılah deiştirip buf basan hatta sılah deiştirip kendini seçip buf basma olayıda geliyor :D

ejdERay demiş ki:
ya ben bu programı indirmiştim ilk başlarda kendini seçip buf basıyodu şuanda seçemeden basıyor holy spell kullanmıyo yani neden acaba ?

ilker bey sizden cevap bekliyorum lütfen önemli bu benim için :buddha:

Takımı
Galatasaray
Program Süper Ama Bende Bir Sorun Var Buffları Bastıktan Sonra Return Kullanıyo ve Şehire Dönüyo Yani Normal Silahı Alıp Kasmıyo Neden Acaba Yardım Ederseniz Sevinirim!....

vista da çalışmıyor bu program. xp de herşey normal. Ama vista da hareket ettirmiyor. bi çözümü olabilir mi

Towna dölünce cleric silahını Bankaya koyuyo Koymamasını nasıl salıcaz biliyor musun?

Bende Windows Vista kullanıyorum aynı şekilde çalışmıyordu daha sonra aklıma Vista'nın özelliklerinden biri olan exe için sistem belirleme ile düzelttim. Şimdi buradan indirdiğin buff programına sağ tıklıyorsun özellikler diyorsun karşına gelen pencerede üstte "Ayrıntılar" var ona tıkla orada hemen altta Windows XP SP2 ile çalıştır onu aktif ediyorsun. Yaptığın işlemi hemen alttan "Uygula" diyerek tamamlıyor ve programı başlatıyorsun oldukça iyi çalışıyor. Tüm denemeleri yapamadım kontrol edip tekrar bilgi vermeye çalışırım. Programın yapımcısına teşekkürler.:wink1:

The_Rings demiş ki:
Towna dölünce cleric silahını Bankaya koyuyo Koymamasını nasıl salıcaz biliyor musun?
Cleric sopasını bırakmamayıda botun ayarları ile sağlayabilirsin. Az önce denemesini yaptım Srobot kullanıyorum, "Home" tuşuna basarak ayar penceresini açın oradan üst köşede "Filter" bölümüne gelin. Hemen altta "Class" diye bir yer var orada "Weapon" seçip elinizdeki silah kaç levelse bir level aralığı girin. Örnek olarak elimdeki silah 16 level bunun için aralık 10-20 "Search" tuşuna basın hemen karşınıza silahların listesi çıkıyor. Oradan silahınızı seçin, "Set Stroge" bölümünde "Not Save" seçerek silahınızı bankaya koymasını engelleyin. Böylece sürekli olarak o silahı yeri değişmeden çantanızda taşıyacak.

NoT: Programın Vista denemesini yaptım sorunsuz çalışıyor ancak belirli aralarla duraklamalar oluyor onun nedenini çözebilmiş değilim yalnız oldukça güzel bir program.

Herkese kolay gelsin.

Program Vista'da Cleric sopasını kullandıktan sonra bazen kendi Staff silahına geçmiyor, sürekli tekrarlamıyor ancak belirli aralıklarla geçmiyor. Vista kullananlar programı dikkatli test etsin.:wink1:

Arkadaşım eline saglık bazen sapıtıyor ama ... çok hoş bir iş olmuş,hatta drug of wind' i de, slotun birine koydum daha hoş oldu ...(Allah razı olsun )...

peki benım sorum su ben sm kullanıyorum ve cıft char kasıyorum bırtanesı wizard bunu ıcın bu programı kullanmak ısıtıyorum bı sorun olurmu

Program çift char desteklemiyor. Belki kısa zamanda ekleyebilirim.
Wizard kasmaya başladım ben de, yakında büyük ihtimal yenilenir. :D

Ilker Cindik demiş ki:
Program çift char desteklemiyor. Belki kısa zamanda ekleyebilirim.
Wizard kasmaya başladım ben de, yakında büyük ihtimal yenilenir. :D
botla wizard kasılmazki :lol:

Yukarı Alt