oluyor canım benim,oluyor. Resize programı ile stall charınızı minimize etmezseniz tabiki stall charına basar.ilkercindik demiş ki:Oooo. Amma derdiniz varmış.anlg demiş ki:ya bu gidiyor bufları stal carında açmaya çalısıor gerçek char'a geçmiyor :S
Tek char kasanlar içindir.
Program "sro_client.exe" üzerinde çalıştığından olması normaldir.
2 char kasanlar için olmaz.
Denemeleri tek char üzerinde yaptığım için öyle dedim.A.T.P demiş ki:oluyor canım benim,oluyor. Resize programı ile stall charınızı minimize etmezseniz tabiki stall charına basar.ilkercindik demiş ki:Oooo. Amma derdiniz varmış.anlg demiş ki:ya bu gidiyor bufları stal carında açmaya çalısıor gerçek char'a geçmiyor :S
hatta bende sro hide iken bile açıp buff basıyor.
bi araştırırsanız resize programını ister Tbot bölümündeki sabit konularda isterseniz bu bölümde bulabilirsiniz.
neyse resize de olmuyor en iisi stal charı sonradan sokayım:)A.T.P demiş ki:oluyor canım benim,oluyor. Resize programı ile stall charınızı minimize etmezseniz tabiki stall charına basar.ilkercindik demiş ki:Oooo. Amma derdiniz varmış.anlg demiş ki:ya bu gidiyor bufları stal carında açmaya çalısıor gerçek char'a geçmiyor :S
hatta bende sro hide iken bile açıp buff basıyor.
bi araştırırsanız resize programını ister Tbot bölümündeki sabit konularda isterseniz bu bölümde bulabilirsiniz.
Botu durduruyor ama?sipo demiş ki:yaw bard skilelri yapmak için harpı eline alıca sanırım bolt bitti sanıp returna basıoxD :?!!!
ext durduruyor ama nasıl botu durduudrduumuzda pt gönderiyorsa otomatik buda öle sanırım kahvekeyfiilkercindik demiş ki:Botu durduruyor ama?sipo demiş ki:yaw bard skilelri yapmak için harpı eline alıca sanırım bolt bitti sanıp returna basıoxD :?!!!
Zaten göstermiyor.Onderkor demiş ki:kardeş bu client hıç göstermese açıp kapatmasa daha iyi olur öyle bışey yapa bılımrısn Question extraokk
ilkercindik demiş ki:Zaten göstermiyor.Onderkor demiş ki:kardeş bu client hıç göstermese açıp kapatmasa daha iyi olur öyle bışey yapa bılımrısn Question extraokk
Hayır göstermiyor clienti. (Son sürümüyle tabiki)Onderkor demiş ki:ilkercindik demiş ki:Zaten göstermiyor.Onderkor demiş ki:kardeş bu client hıç göstermese açıp kapatmasa daha iyi olur öyle bışey yapa bılımrısn Question extraokk
bende öyle deyil buff basma zamanı gelınce gizli client açıyo buff basıyo sonra client gizliyo Confused
Şuanki linklerden indir. Bu biraz eski sürüm gibi.Onderkor demiş ki:işte resime bak msn fılan konuşurken buff bascagı zaman açılıyo buff basıyo sonra gizlenıyo otomatık gine Confused
- Resim Silinmiş.