Bul bakalımA.T.P demiş ki:ben hemen bi sorun bulayım. hemen söylerimilkercindik demiş ki:Güncellendi.
Artık sorun kaldığını düşünmüyorum. Wink
Bul bakalımA.T.P demiş ki:ben hemen bi sorun bulayım. hemen söylerimilkercindik demiş ki:Güncellendi.
Artık sorun kaldığını düşünmüyorum. Wink
Sorun yaratmadan duramıyon dimi . Öyle bir versiyon yok ne yazık ki. mucXA.T.P demiş ki:şimdi süper oldu. Gayet güzel çalışıyor. Umarım lagda sorun çıkarmaz. Confused
bunu lag versiyonu var mı,tuşlara daha fazla basan
Ben de istiyom öyle yapmak ama yapamıyorum. WinkOnderkor demiş ki:ilkercindik kardeş sana zahmet şunu gizli çalıştırma yapsan süper olur valla Neutral Question
Çalışır.Stres demiş ki:agbotta calisirmi acep bu program?
Denemen lazım. Bilmiyorum ben de.basar3152 demiş ki:Simdi eline bard alınca return cekme sorununu kaldırdınmı kardes ? (srobot bolt bitti gibi görüp return cekiyor. )
Zaten botu durdurması lazım.basar3152 demiş ki:srobotu durdurup ta yapmayı denesen baska sorun kalmıcak. İlgilenirsen sewinirim Rolling Eyes
Evet basar.unsterblch demiş ki:kardeş bu program acıkken msnde falan sayılara basarmi?
aymem bendede durdurmyorrrr..basar3152 demiş ki:srobotu durdurup ta yapmayı denesen baska sorun kalmıcak. İlgilenirsen sewinirim Rolling Eyes
"SroBot kullanıyorum" seçeneğini işaretleyin.anlg demiş ki:aymem bendede durdurmyorrrr..basar3152 demiş ki:srobotu durdurup ta yapmayı denesen baska sorun kalmıcak. İlgilenirsen sewinirim Rolling Eyes
Evet getirir.sipo demiş ki:ben clienti(sınthax) ile gizliyorum bunuda açıyorum bunu kullanırken clientı geri getirior mu?
Oooo. Amma derdiniz varmış.anlg demiş ki:ya bu gidiyor bufları stal carında açmaya çalısıor gerçek char'a geçmiyor :S