erdogan46 demiş ki:
açılması sorun olmaz :lol: çok tşkr :lol:
bota koyup yatayım paşalar gibi bufflu kasılsın :lol:
Herhangi bir sorun oldu mu? Monitor kapalıyken,çalışmamazlık yaptı mı? Rolling Eyes

Ufak birkaç ekleme rica edeceğim İlkercim.

Süreyi Bard skilleri için de arttırabilir miyiz ? 10 dk'ya çıkartabilirsen Bard kullanan arkadaşlar da bu programdan faydalanır. Wink
Ayrıca silah değiştirip tekrar atak skilini alması çok uzun sürüyor.Daha kısa ve seri basmasını sağlayabilir misin ?

Ben şöyle kullanıyorum Tbot'ta :
1. Gerçek silah (staff)
2. buff silahı (Cleric rod)
3. buff silahı (Cleric rod)
4. BUFF (R.division)
5 ve 6 boş. (rakamları sildim ayrıca.)

bazen mecburen 5'e gerçek silahı koyuyorum daha çabuk silahı geri alması için.

A.T.P demiş ki:

Süreyi Bard skilleri için de arttırabilir miyiz ? 10 dk'ya çıkartabilirsen Bard kullanan arkadaşlar da bu programdan faydalanır. Wink
Ayrıca silah değiştirip tekrar atak skilini alması çok uzun sürüyor.Daha kısa ve seri basmasını sağlayabilir misin ?

1. Gerçek silah (staff)
4. BUFF (R.division)

Bakarız. Hemencik yayınlayım diye değişkenlere girmedim.
Bir sonraki sürümde halletmeye çalışırım.
Teşekkürler .

A.T.P demiş ki:

1. Gerçek silah (staff)
4. BUFF (R.division)

katılıorum.. elinde clerc rod la cok uzun süre bklıor buff bastıkdan sora..
bnm sıralamam böle
1:staff
2:clerc rod
3:bless(euro 45 sn lik defans)
4:recovry divison
defasns ı koyma nedenim malüm clerc rod la uzun süre bklediinden o süre zarfında atack yapmıo. böylelikle yatma olasılıgı baya bi düşüo
5 ve 6 bos.. eline staff ı alıp kasmaya dwm etme aralıgı cok fazla bunu düşürürsen sevinirim.. ayrıca bzn buff basma zmnında bot skill kullanıo oluo we eline clerc rod takamıo o sırada bu yüzden buff basamıo. onu nası engelleyebilrim_? actoolda kndım yaptıımda basma delayları 2500-3000 arasıydı snırım snin yaptıın prgramın delay ı 1500-2500 arası.bu süre etkiliyo olabilr.
Eklemek isterimki yaptıın program cok yararlı ve kullanıslı bişi eline saglık extraokk

ellerine saglık hocam guzel bi is yapmisin tabi ufak tefek sorunlari var ama onlari da kendi yolumla cozmeye calisiom bide bi sorun daha var crossbowum ben ve cleric rodu takınca return cekio buna bi care bulabilir misin. bottaki ayardan kapadim o ayari ama bolt bitince olene kadar durcak mi napacak bilmiom

Ch0sen0ne demiş ki:
ellerine saglık hocam guzel bi is yapmisin tabi ufak tefek sorunlari var ama onlari da kendi yolumla cozmeye calisiom bide bi sorun daha var crossbowum ben ve cleric rodu takınca return cekio buna bi care bulabilir misin. bottaki ayardan kapadim o ayari ama bolt bitince olene kadar durcak mi napacak bilmiom
Dual weapon makrosunda kullandığın botu işaretledin mi? isrobot kullanıyosun sanırım,işaretle bakalım, return çekecek mi? Çeker gibime geliyor.Çünkü daha insert/End kombinasyonunu kullandığını sanmıyorum. Tbot için de F6/F7 kullanmıyor galiba. Confused

aa xtremesiz cıkmam abi +7 xbow umla rahat kasiom ama xtreme olmazsa olmazim :lol: saol tavsiyen icin

A.T.P demiş ki:
Ch0sen0ne demiş ki:
Dual weapon makrosunda kullandığın botu işaretledin mi? isrobot kullanıyosun sanırım,işaretle bakalım, return çekecek mi? Çeker gibime geliyor.Çünkü daha insert/End kombinasyonunu kullandığını sanmıyorum. Tbot için de F6/F7 kullanmıyor galiba. Confused
Insert/End ve F6/F8, tuşlarını kullanıyor. Return çekmenin benim programa ne ilgisi var anlayamadım açıkcası.
Çözmeye çalışacağım

srobot ta back town when no arrow die bi secenek varya o yuzden donuo dostum cleric rod u takınca otomatik return cekio o işareti kaldirip kasmaya calisinca da bolt bitince ole bos bos duruo umarim anlatabilmisimdir

Yukarı Alt