Teşşekkürler...
Herhangi bir sorun oldu mu? Monitor kapalıyken,çalışmamazlık yaptı mı? Rolling Eyeserdogan46 demiş ki:açılması sorun olmaz çok tşkr
bota koyup yatayım paşalar gibi bufflu kasılsın
Bakarız. Hemencik yayınlayım diye değişkenlere girmedim.A.T.P demiş ki:Ufak birkaç ekleme rica edeceğim İlkercim.
Süreyi Bard skilleri için de arttırabilir miyiz ? 10 dk'ya çıkartabilirsen Bard kullanan arkadaşlar da bu programdan faydalanır. Wink
Ayrıca silah değiştirip tekrar atak skilini alması çok uzun sürüyor.Daha kısa ve seri basmasını sağlayabilir misin ?
Ben şöyle kullanıyorum Tbot'ta :
1. Gerçek silah (staff)
2. buff silahı (Cleric rod)
3. buff silahı (Cleric rod)
4. BUFF (R.division)
5 ve 6 boş. (rakamları sildim ayrıca.)
bazen mecburen 5'e gerçek silahı koyuyorum daha çabuk silahı geri alması için.
katılıorum.. elinde clerc rod la cok uzun süre bklıor buff bastıkdan sora..A.T.P demiş ki:Ufak birkaç ekleme rica edeceğim İlkercim.
Süreyi Bard skilleri için de arttırabilir miyiz ? 10 dk'ya çıkartabilirsen Bard kullanan arkadaşlar da bu programdan faydalanır. Wink
Ayrıca silah değiştirip tekrar atak skilini alması çok uzun sürüyor.Daha kısa ve seri basmasını sağlayabilir misin ?
Ben şöyle kullanıyorum Tbot'ta :
1. Gerçek silah (staff)
2. buff silahı (Cleric rod)
3. buff silahı (Cleric rod)
4. BUFF (R.division)
5 ve 6 boş. (rakamları sildim ayrıca.)
bazen mecburen 5'e gerçek silahı koyuyorum daha çabuk silahı geri alması için.
Dual weapon makrosunda kullandığın botu işaretledin mi? isrobot kullanıyosun sanırım,işaretle bakalım, return çekecek mi? Çeker gibime geliyor.Çünkü daha insert/End kombinasyonunu kullandığını sanmıyorum. Tbot için de F6/F7 kullanmıyor galiba. ConfusedCh0sen0ne demiş ki:ellerine saglık hocam guzel bi is yapmisin tabi ufak tefek sorunlari var ama onlari da kendi yolumla cozmeye calisiom bide bi sorun daha var crossbowum ben ve cleric rodu takınca return cekio buna bi care bulabilir misin. bottaki ayardan kapadim o ayari ama bolt bitince olene kadar durcak mi napacak bilmiom
2-3 lvl düşük moblara bırak. C.extreme de açtırma. Ölmez umarım. NeutralCh0sen0ne demiş ki:eed cekio hocam artik gece yatarken buffsuz bırakcam herhal
Insert/End ve F6/F8, tuşlarını kullanıyor. Return çekmenin benim programa ne ilgisi var anlayamadım açıkcası.A.T.P demiş ki:Dual weapon makrosunda kullandığın botu işaretledin mi? isrobot kullanıyosun sanırım,işaretle bakalım, return çekecek mi? Çeker gibime geliyor.Çünkü daha insert/End kombinasyonunu kullandığını sanmıyorum. Tbot için de F6/F7 kullanmıyor galiba. ConfusedCh0sen0ne demiş ki:ellerine saglık hocam guzel bi is yapmisin tabi ufak tefek sorunlari var ama onlari da kendi yolumla cozmeye calisiom bide bi sorun daha var crossbowum ben ve cleric rodu takınca return cekio buna bi care bulabilir misin. bottaki ayardan kapadim o ayari ama bolt bitince olene kadar durcak mi napacak bilmiom
Çalışacağını sanmam. Denemekte fayda vardır ama her zaman extraokkOnderkor demiş ki:ellerine sağlık client gizlendıgınde çalışıyomu peki Question
çalışıyor,hatta kendisi F2 ye basıyor.ama sorun çıkabiliyor.ilkercindik demiş ki:Çalışacağını sanmam. Denemekte fayda vardır ama her zaman extraokkOnderkor demiş ki:ellerine sağlık client gizlendıgınde çalışıyomu peki Question