Sabite gerek yoktu. Saol yine de extraokk
Basar basar.hackerdem demiş ki:tüm sorunlar düzelmiş saol süper program bi
sorum olcak skiller f2 de dıylm f1 açıkken bırakırsam f2 deki buffları basarmı
Buff tekrarlama süresi var altta (Zaman). Oradan ne kadar sürede tekrar buff basacağını seçeceksin.erdogan46 demiş ki:çok ii bi pro eline sağlık ama bi sorum var herşeyi ayarladım başla dedim bufu aldı buf bitince temrar almadı napmam lazım yardımcı olursan sevinirim
ok saol deneyeyimilkercindik demiş ki:Buff tekrarlama süresi var altta (Zaman). Oradan ne kadar sürede tekrar buff basacağını seçeceksin.erdogan46 demiş ki:çok ii bi pro eline sağlık ama bi sorum var herşeyi ayarladım başla dedim bufu aldı buf bitince temrar almadı napmam lazım yardımcı olursan sevinirim
Ayarları kaydet yaptın mı?erdogan46 demiş ki:gene olmadı 4 dk da bir basmaya ayarladım 10 dk oldu tık yok tabi ilk aldığı buff bittikten sonra almıyo
Az dur hemen bakıyorum. Yanlış yapmış olabilirim. Milisaniye oldugu için Razzerdogan46 demiş ki:evet ama az önce yaptı 4 dk ya ayarlıydı 15-20 k sonra yaptı
bi 45 Saniye yapıp dene bakalım. Olacaktır büyük ihtimal.erdogan46 demiş ki:saol abi
Program botları destekliyor. Monitör kapanınca bir soun olacağını düşünmüyorum.erdogan46 demiş ki:ok abi solmuş sadece ana silahı biraz geç takıyo öbür silahla dalmaya çalışıyo ama hemen geri takıyo ana silahı yani sorun yok ii çalışıyo tşkr
bide monitör bi süre sonra kapanıncada ( mesela bottayken) bufu alırmı ?