şu sorunuma bi çözüm getir lütfen.. cok lasım SadumutTR demiş ki:yanlız program a start diyorum clerc rod u takıp 3-4-5 diye basıor sonra staff ı takmadan oyun düşüyor Rolling Eyes yardımcı olabilrmisin?
eed buff ları bastıkdan sora staff ı almadan oyun düşüo ConfusedDoNJuaN demiş ki:oyun kapandı Confused
eksikleri yaz snraki sürümünde hallederiz Winkhackerdem demiş ki:trainshow dan geri açılıyor oyun bende tbot var hide game dyom sonra show diyom geliyoır aama programın eksikleri var bence
actool kullan (: yeni wersiyonu yazılana kadrJigsaw demiş ki:Şu makro yazılabilen oyun klavyelerinden almak lazım şakır şakır değiş silahları.
O klavyeler ama kendinden programlı süper onlar her şeyi makrolayabiliyosun.umutTR demiş ki:actool kullan (: yeni wersiyonu yazılana kadrJigsaw demiş ki:Şu makro yazılabilen oyun klavyelerinden almak lazım şakır şakır değiş silahları.
anlamadım Rolling EyesJigsaw demiş ki:O klavyeler ama kendinden programlı süper onlar her şeyi makrolayabiliyosun.umutTR demiş ki:actool kullan (: yeni wersiyonu yazılana kadrJigsaw demiş ki:Şu makro yazılabilen oyun klavyelerinden almak lazım şakır şakır değiş silahları.
mesela ben ayarladım canavara dalarken 2 ye basıyo silahı alamıyo eline buffları basmaya çalışıyo yada ilk bufflardan sonra tekrar basmıyo bufflarıilkercindik demiş ki:eksikleri yaz snraki sürümünde hallederiz Winkhackerdem demiş ki:trainshow dan geri açılıyor oyun bende tbot var hide game dyom sonra show diyom geliyoır aama programın eksikleri var bence