Yahu no id pw getirdikleri için sizden id pw istemeden onlar serverlarına bir id pw yolluyor. Bazı sitelerdeki ahmaklar da bunu silkroad id pw sanmış.
senin amacın tartışma yaratmak ama senin beyin yaşına düşüP tartışma yaratacak kadar küçüLmedim kkPolgara demiş ki:11-12 olsun. Komiq değil komiğim bu aradasalih20 demiş ki:ben mi 13-14 yaşındayım çok komiqsin sen yha gLobaL mod oLunca adam oLunmuyo bundan haberin varmıPolgara demiş ki:Yazı şekline bakılırsa yaş 13-14
Aaaaaaaah ah bir de anlasalar Bana beyin yaşından bahseden adam daha id pw'leri ayıramıyoJasonWalker demiş ki:Yahu no id pw getirdikleri için sizden id pw istemeden onlar serverlarına bir id pw yolluyor. Bazı salaklar da bunu silkroad id pw sanmış.
salih20 demiş ki:son açıkLamamı yapıyorum ben kuLLanmayacağım ve yakın dostLarımada kuLLandırmayacağım hadi güLe güLe
Bu botun ne yaptığı anlaşılınca yeni versiyonunu çıkartmaya karar vermişler...CorrecT demiş ki:
zaten o işten anlayan kişiler sitelerinde yayınladıkları o resimdeki İD Pw nin bir karaktere deil,DV3 ün giriş accound u oldunu da anlardı.. Demek onu anlayanları bile yok aralarında Bot'u kullanmak istemiyorsanJasonWalker demiş ki:Yahu no id pw getirdikleri için sizden id pw istemeden onlar serverlarına bir id pw yolluyor. Bazı sitelerdeki ahmaklar da bunu silkroad id pw sanmış.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz.Bizi herkez eninde sonunda ögrenir
Jw yazdıklarım sana değil. yanlış anlamayasın beniMaRJiNaL demiş ki:zaten o işten anlayan kişiler sitelerinde yayınladıkları o resimdeki İD Pw nin bir karaktere deil,DV3 ün giriş accound u oldunu da anlardı.. Demek onu anlayanları bile yok aralarında Bot'u kullanmak istemiyorsanJasonWalker demiş ki:Yahu no id pw getirdikleri için sizden id pw istemeden onlar serverlarına bir id pw yolluyor. Bazı sitelerdeki ahmaklar da bunu silkroad id pw sanmış.
Kod:Reklamın iyisi kötüsü olmaz.Bizi herkez eninde sonunda ögrenir
Bot server'i sayenizde 7-13 yaş arası çocuklardan arındı teşekkür ederizsalih20 demiş ki:son açıkLamamı yapıyorum ben kuLLanmayacağım ve yakın dostLarımada kuLLandırmayacağım hadi güLe güLe
bot suan login olmuyor. sorunun ne oldugu ve ne zaman düzeleciği ile ilgili bir bilgi yok dahaCorrecT demiş ki:Su anda calısıyomu calısyorsa ben neden o hatayı alıyorum yardım lütfen!
-Respect demiş ki:salih20 1 hafta banlanmıştır.konuşmayı öğrenip tekrar gelebilir.
moralimi cok fena bozdu k.bkma.Respect demiş ki:salih20 1 hafta banlanmıştır.konuşmayı öğrenip tekrar gelebilir.