Yahu no id pw getirdikleri için sizden id pw istemeden onlar serverlarına bir id pw yolluyor. Bazı sitelerdeki ahmaklar da bunu silkroad id pw sanmış. :D

Polgara demiş ki:
salih20 demiş ki:
Polgara demiş ki:
Yazı şekline bakılırsa yaş 13-14 :sfff:
ben mi 13-14 yaşındayım :?: çok komiqsin sen yha gLobaL mod oLunca adam oLunmuyo bundan haberin varmı
11-12 olsun. Komiq değil komiğim bu arada :thumbsup:
senin amacın tartışma yaratmak ama senin beyin yaşına düşüP tartışma yaratacak kadar küçüLmedim kk :thumbsup:

JasonWalker demiş ki:
Yahu no id pw getirdikleri için sizden id pw istemeden onlar serverlarına bir id pw yolluyor. Bazı salaklar da bunu silkroad id pw sanmış. :D
Aaaaaaaah ah bir de anlasalar :D Bana beyin yaşından bahseden adam daha id pw'leri ayıramıyo :sfff:

son açıkLamamı yapıyorum ben kuLLanmayacağım ve yakın dostLarımada kuLLandırmayacağım hadi güLe güLe

Allah aşkına kullan ya :D

Farbannet'e İd-Pw ler gidiyor olsaydı emin ol

Senden önce Ben kullandırtmazdım kimseye.

CorrecT demiş ki:

Bu Hatayı alıyorum nedenini bilen varsa yardım lütfen...
Bu botun ne yaptığı anlaşılınca yeni versiyonunu çıkartmaya karar vermişler...

Yakında yeni versiyonu gelir.

Sabur :muck:

JasonWalker demiş ki:
Yahu no id pw getirdikleri için sizden id pw istemeden onlar serverlarına bir id pw yolluyor. Bazı sitelerdeki ahmaklar da bunu silkroad id pw sanmış. :D
zaten o işten anlayan kişiler sitelerinde yayınladıkları o resimdeki İD Pw nin bir karaktere deil,DV3 ün giriş accound u oldunu da anlardı.. Demek onu anlayanları bile yok aralarında :mrgreen: Bot'u kullanmak istemiyorsan :byes: :byes:
Kod:
Reklamın iyisi kötüsü olmaz.Bizi herkez eninde sonunda ögrenir

MaRJiNaL demiş ki:
JasonWalker demiş ki:
zaten o işten anlayan kişiler sitelerinde yayınladıkları o resimdeki İD Pw nin bir karaktere deil,DV3 ün giriş accound u oldunu da anlardı.. Demek onu anlayanları bile yok aralarında :mrgreen: Bot'u kullanmak istemiyorsan :byes: :byes:
Kod:
Reklamın iyisi kötüsü olmaz.Bizi herkez eninde sonunda ögrenir
Jw yazdıklarım sana değil. yanlış anlamayasın beni :mrgreen: :kalp:

salih20 demiş ki:
son açıkLamamı yapıyorum ben kuLLanmayacağım ve yakın dostLarımada kuLLandırmayacağım hadi güLe güLe
Bot server'i sayenizde 7-13 yaş arası çocuklardan arındı teşekkür ederiz :mrgreen:

CorrecT demiş ki:
Su anda calısıyomu calısyorsa ben neden o hatayı alıyorum yardım lütfen! :cry:
bot suan login olmuyor. sorunun ne oldugu ve ne zaman düzeleciği ile ilgili bir bilgi yok daha :roll:

Respect demiş ki:
salih20 1 hafta banlanmıştır.konuşmayı öğrenip tekrar gelebilir.
moralimi cok fena bozdu k.bkma. :roll:

ps: hala konusuor.. ben bi süre dışarı çıkıorum yoksa sövecem çok pis :@

Yukarı Alt