Evet bot çok güzel çalışıyor. Ben dün gece fark ettim yenisinin çıktığını ve geceden beri şuana kadar sorusuz kasmakda. Ama az daha pc ye böyle bakarsam gözlerim bozulcak(800x600) :mrgreen: Teşekkürler Respect :thumbsup:

Sorun var nedense ilk surumu bende cok iyi calısıyodu ama bu surumunu hiç çalıstıramadım
800*600 modunda yazdıklarının aynısını yapıyorum char secme bölümü gelince ''insert'' tusuna basınca direk dc veriyor.Diger turlude aynen giriyorum char secme bölümünde hiç bi işlem yapmadan direk start diyorum oyuna giriyorum home tusuna basınca Auto traing aktif ama skiller yok burda ''insert'' tusuna basınca gine direk dc oluyorum... sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim..

tugay1360 demiş ki:
Sorun var nedense ilk surumu bende cok iyi calısıyodu ama bu surumunu hiç çalıstıramadım
800*600 modunda yazdıklarının aynısını yapıyorum char secme bölümü gelince ''insert'' tusuna basınca direk dc veriyor.Diger turlude aynen giriyorum char secme bölümünde hiç bi işlem yapmadan direk start diyorum oyuna giriyorum home tusuna basınca Auto traing aktif ama skiller yok burda ''insert'' tusuna basınca gine direk dc oluyorum... sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim..
cevap plsssssss

tugay1360 demiş ki:
Server kapasitesi yetmiyor ki.
50 kişiyi zar zor kaldırır bu botun yapımcılarının server kapasitesi...
Oyüzden zorlamayın kendinizi. :popcorn:

Sorunlar bot serverinden kaynaklandığı için yardımcı olamıyorum..15 dk sonra bakarsın calısır 3 dk sonra bakarsın seni atar login error verir..

@Crisis

Tşk..link düzenlendi

Evet forbannetle görüsütüm 100 kişilik serveri 2000 bin kişi kualnıyor diyo u yuzden hataları alıyorsunuz bu yeni serverde kısıtlamada koymus fazlasını almıyor beles oldugu sürece böyle olcak ama bmillet böyle görünce botu pek ii bi etki bırakıp alacagını düsünmüyorum..

Yukarı Alt