ahanda demiş ki:
tek sende değil herkezde aynı sorun var dediğin gibi yaptım aynı anda hızlı bir şekilde açtım girdim oyuna ama nafile belirli bir süre sonra gene masa üstüne atıyor sanırım crackde sorun var umarım düzeltilirde satın alırız ama 1 kişi çalışıyor demedi herkezde aynı sorun masaüstüne atıyor.
sitesindende artıık hesap vermiyorlar oto cevap gönderiyolarlar herkese...

bu ne anlama geliyo biri cevirsin ya deli olucma bi bot account alamadim kac gundur

Olá pessoal, bom, pra quem está tendo o bug com o DV3Sro após logar; primeiro, arrume o DV3Sro.ini, se o caminho estiver certo, o bot abrirá corretamente
Se o erro ainda continuar e o Bot "logar" e sair sucessivamente; é porque você está usando um leitor de memória ou de pacotes, ou um debugger;
Tente reiniciar o computador, e por favor, não abram seus debuggers ^^ pois se eles tiverem aberto o bot simplesmente NÃO VAI CARREGAR nem abrir NADA.
Estou usando a mesma proteção do WinLicense32/THEMIDA, ou seja, o bot é INmodificationEÁVEL meu amigo, você pode até tentar modificationear, mas digo que estará perdendo
tempo; então fica a dica, se continuar saindo - depois de logar, cheque o DV3Sro.ini, se o DV3Sro.ini estiver correto, e o bug ainda persistir, apenas
feche os seus respectivos leitores de memória ou pacote;

Obrigado, do admin Forbannet.

Hello guys, everyone, first, for all those who are having the "BUG" that happens mainly after the login, you should FIRST, check if your DV3Sro.ini is CORRECT
If it is totally correct, and you still getting this bug "The bug that closes the software immediately after the login",
you may close all your memory-editors, memory readers, debuggers "Like OLLY", packet editors that you may have, if you have 'em, you're not allowed to run
them with my software, I am using the same protection as WinLicense32/THEMIDA, so guys, take care,

Thanks, By: Forbannet - DV3 Admin.

bende de acilmiyo gibi bisey yarim saat denyorum acilmasini sonra aciliyo oyun giriyorum skiller yok tamamen sorun adam gibi yapsalar da soyle bi denesek botu

eet skill bugunuda yakında kaldırcakmıs admin calısmalar sürüyomus daha ilk sürümü ii bi bot olcagı belli simdide ii calısıyor bazı ufak defek duzeltilmesi gereken hatalar var ett

MicroDiam demiş ki:
bende skiller gözüküyor herşey gayet düzgün. oyundan atması dışında.
Oyundan atmasının sebebi herkezin aynı id ve şifreyi kullanması ben yeni id aldım oyundan atmıyor ama bu seferde auto traning gelmiyor yani bir geliyor bir gelmiyorum bot sorunlu şimdilik zaten deneme sürümü

yaw bu ne biçim bot .. baslarım ben boyle bota artık paralı surume geçsede adam gibi kullansakk.auto yazısı gelmiyor sinir ediyor..yardım Lutfen..

riberyanil demiş ki:
Inventory nizi görüne kadar giriş yapın dio. Inventory dediği ne oluyo?

+1905 :D Inventoory= Çanta Charın üstünde Başında Ne Varsa Gördüğün Yerler :) Inventory Hakkında yeterli Bilgiye Sahip Değilsen Botu Kuramayabilirsin arkadaşım Kolay Gelsin :)

Bot kapanma,masaüstüne atma hatası alanlar için bir çözüm :

.DV3 botu Açın ID , PW yazın start demeyin
.İsrobotu kendi elinizle açın
.Çok hızlı bir şekilde DV3 bota start deyin
.Sonra İsrobota sağ tıklayıp Start game ' e basın
.Oyuna girdikden sonra Start Hook Server Komutunu gerçekleştirin.

hayla masaüstüne atıyo ama

Yukarı Alt