sorgusuz_infaz demiş ki:
ya beyler ben username yazıcanmda büyük yazıyo nedenı ne caps lock kapalı ama büyük yazıyo
Caps ile alakası yok hep büyük yazıyor orda , farketmez büyük yazsın

ßen Kendı Carımla Girince Direk Ekrana Atıyo ßaska Carla Girince Hersey 4 4lük
Nasıl Düzeltebilirim :lol: :?: :?:

slm arkadaslar dvbotan altakı mesajı aldım tercume edenınz weya aynı mesajı alanınz warsa yardımcı olabılrımısnız

Hello guys, everyone, first, for all those who are having the "BUG" that happens mainly after the login, you should FIRST, check if your DV3Sro.ini is CORRECT
If it is totally correct, and you still getting this bug "The bug that closes the software immediately after the login",
you may close all your memory-editors, memory readers, debuggers "Like OLLY", packet editors that you may have, if you have 'em, you're not allowed to run
them with my software, I am using the same protection as WinLicense32/THEMIDA, so guys, take care,

Thanks, By: Forbannet - DV3 Admin.

YA ARKADAŞLAR ONU BUNU BOŞ WERİN OYUNDAN ATMA SORUNU NOLCAK YAFFF KİMSE BU KONUYLA İLGİLİ BİR ŞEY BİLMIOMU 2 DK DORUO ATIO OYUNDAN

bnada böyle bi Ö.M gldi. ingilizce değil ispanyolca sanırım hiç birsey anlamadım :roll: :roll:

Olá pessoal, bom, pra quem está tendo o bug com o DV3Sro após logar; primeiro, arrume o DV3Sro.ini, se o caminho estiver certo, o bot abrirá corretamente
Se o erro ainda continuar e o Bot "logar" e sair sucessivamente; é porque você está usando um leitor de memória ou de pacotes, ou um debugger;
Tente reiniciar o computador, e por favor, não abram seus debuggers ^^ pois se eles tiverem aberto o bot simplesmente NÃO VAI CARREGAR nem abrir NADA.
Estou usando a mesma proteção do WinLicense32/THEMIDA, ou seja, o bot é INmodificationEÁVEL meu amigo, você pode até tentar modificationear, mas digo que estará perdendo
tempo; então fica a dica, se continuar saindo - depois de logar, cheque o DV3Sro.ini, se o DV3Sro.ini estiver correto, e o bug ainda persistir, apenas
feche os seus respectivos leitores de memória ou pacote;

Obrigado, do admin Forbannet.

Hello guys, everyone, first, for all those who are having the "BUG" that happens mainly after the login, you should FIRST, check if your DV3Sro.ini is CORRECT
If it is totally correct, and you still getting this bug "The bug that closes the software immediately after the login",
you may close all your memory-editors, memory readers, debuggers "Like OLLY", packet editors that you may have, if you have 'em, you're not allowed to run
them with my software, I am using the same protection as WinLicense32/THEMIDA, so guys, take care,

ingilizcesi

yani şimdi biz.. isrobotu..crackli şekilde beddavamı kullancaz....
eger bu o demkse BAN riski yok mu _?

çalışıyor ama direk masa üstüne atıyor denilenleri harfiyen yapmama rağmen en fazla 10 dakika kasabildim direk masa üstü

ahanda demiş ki:
çalışıyor ama direk masa üstüne atıyor denilenleri harfiyen yapmama rağmen en fazla 10 dakika kasabildim direk masa üstü
aynı sorun bende de var... önemli bi sorun olduğu halde neden kimse yardımcı olmamakta ısrar ediyor?... yardımcı olursanız sevinirim...

Bot kapanma,masaüstüne atma hatası alanlar için bir çözüm :

.DV3 botu Açın ID , PW yazın start demeyin
.İsrobotu kendi elinizle açın
.Çok hızlı bir şekilde DV3 bota start deyin
.Sonra İsrobota sağ tıklayıp Start game ' e basın
.Oyuna girdikden sonra Start Hook Server Komutunu gerçekleştirin.

iyi oyunlar

Respect demiş ki:
Bot kapanma,masaüstüne atma hatası alanlar için bir çözüm :

.DV3 botu Açın ID , PW yazın start demeyin
.İsrobotu kendi elinizle açın
.Çok hızlı bir şekilde DV3 bota start deyin
.Sonra İsrobota sağ tıklayıp Start game ' e basın
.Oyuna girdikden sonra Start Hook Server Komutunu gerçekleştirin.

iyi oyunlar
Bende sürekli olan birşey değil. Çözemedim bir türlü :roll: 4 kez girdiysem 2 sinde atıor. 2 sinde cok iyi kasıor :roll: :roll:

tek sende değil herkezde aynı sorun var dediğin gibi yaptım aynı anda hızlı bir şekilde açtım girdim oyuna ama nafile belirli bir süre sonra gene masa üstüne atıyor sanırım crackde sorun var umarım düzeltilirde satın alırız ama 1 kişi çalışıyor demedi herkezde aynı sorun masaüstüne atıyor.

Belkide...
bazı arkadaşlarımız testuser3 olarak giriş yapıyorsa sorun ordan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum... Program belirli bir süre içinde tekrar kendini kapatıyor yada test süresi bitiyor...
Ben hesap aldım sitesinden ve ancak bu sabah 8:00 sularında takabildim. Henüz Bir Problem yok çatır çatır kasıyor :)

Yukarı Alt