arkadaslar kemalistin dedigi gibi ö.m atın 1 saat içinde yolluyo bot accnizi ben yeni aldım ama bota skill sorunu ve arada atma problemi var vede normal botdada skiller gözükmüyor sorun sanırım isrobotda yeni versiyon çıkması lazım
evet arkadaşlar sorun yaşayanlar marjinal arkadaşımızın anlattıklarını aynene uygulayın.bütün sorunlarım düzeldi.bot açılırken kapanıyo sorunu vs.MaRJiNaL demiş ki:
Önemli değil kardsmCHaKaLL demiş ki:evet arkadaşlar sorun yaşayanlar marjinal arkadaşımızın anlattıklarını aynene uygulayın.bütün sorunlarım düzeldi.bot açılırken kapanıyo sorunu vs.MaRJiNaL demiş ki:
sağolsun emeğine sağlık kardeşim
start hook u karakteri i tıklicaksın fakat start demeden önce dv3bot dan start diip oyuna öyle giriceksin. yoksa calsmıyabilir.CHaKaLL demiş ki:yaw oyuna girdim start hook server dedim auto traning geldi fakat bot başlamadı.neden olabilir?
çok çok saolasınMaRJiNaL demiş ki:start hook u karakteri i tıklicaksın fakat start demeden önce dv3bot dan start diip oyuna öyle giriceksin. yoksa calsmıyabilir.CHaKaLL demiş ki:yaw oyuna girdim start hook server dedim auto traning geldi fakat bot başlamadı.neden olabilir?