CHaKaLL

Öğretiyorum
HellReSenT demiş ki:
arkadaşın pcde yaptım çalışıyo ama benim pc herşey aynı yaptım onuna giriyom auto aktif degil nednedir acaba:S
start hook u karakteri i tıklicaksın fakat start demeden önce dv3bot dan start hook server diyip oyuna öyle giriceksin. yoksa calsmıyabilir.

CHaKaLL demiş ki:
HellReSenT demiş ki:
arkadaşın pcde yaptım çalışıyo ama benim pc herşey aynı yaptım onuna giriyom auto aktif degil nednedir acaba:S
start hook u karakteri i tıklicaksın fakat start demeden önce dv3bot dan start hook server diyip oyuna öyle giriceksin. yoksa calsmıyabilir.
copy paste :mrgreen: bu arada önemli değil her zmn :muck:

Teşekkürler MaRJiNaL bu güzel çözümlerin için..DV3 Botun tadını çıkartın paralı döneme az kaldı :wink1:

Respect demiş ki:
Teşekkürler MaRJiNaL bu güzel çözümlerin için..DV3 Botun tadını çıkartın paralı döneme az kaldı :wink1:
Önemli değil :muck: Multi client olucakmı ücretli sürümlerde? :roll:

ya şu soruna da bi hata bulsak oyun agirdikten 2 dk sonra direk masaüstüne atıo hiç bir hata wermeden bu nasıl iş yaffffff

bendede aynı sorun var 2 dakka kasıo atıo ayrıca loaderlede gırılse daha guzel olcak loaderle denedıgımde bot gelmıo normal gırınce gelıo modlar bı bakın :mrgreen: :mrgreen:

İlk sayfadaki açıklamada yazanları harfi harfine yapın oyuna girdikden sonra start hook server yapmayı unutmayın

arkadasım guzel soylıonda olmuo yıne 5 dakka kasıp atıo cogu kısıde var bu sorun bı sızde calısıo galıba :headbang:

Kobe demiş ki:
bu botlar nasıl yapılıyor bir bot yapmak için neler bilmek gerekiyor
Öylesine cevap olsun diye yazmıyorum az birşey bilgim var onun için yazıyorum
Bot programdır."gülmeyin"
-Peki programı yapmak için ne gerekiyor,ne yapıcaz?
Program kullanıcaz
Programlama "Delphi"
Forumda bilen bir kaç kişi var hatta @Ucenmi'di galiba o kişide bi AgBOt script maker yapmıştı ama Delphi bilen kişiler daha da kendini geliştiriyorlar ve AGBOT Dv3bot dahada iyisi adamlar isrobot a crack yapıyor :)
Bilgim bu kadar umarım yararlı olur Delphi nerden öğrenirim derse
google.com ...

synax_tr demiş ki:
Kobe demiş ki:
bu botlar nasıl yapılıyor bir bot yapmak için neler bilmek gerekiyor
Öylesine cevap olsun diye yazmıyorum az birşey bilgim var onun için yazıyorum
Bot programdır."gülmeyin"
-Peki programı yapmak için ne gerekiyor,ne yapıcaz?
Program kullanıcaz
Programlama "Delphi"
Forumda bilen bir kaç kişi var hatta @Ucenmi'di galiba o kişide bi AgBOt script maker yapmıştı ama Delphi bilen kişiler daha da kendini geliştiriyorlar ve AGBOT Dv3bot dahada iyisi adamlar isrobot a crack yapıyor :)
Bilgim bu kadar umarım yararlı olur Delphi nerden öğrenirim derse
google.com ...
+ c++

Yukarı Alt