Bot Login Şifren varmı ?CHaKaLL demiş ki:C klosörüne botnho diye bir klosör oluşturup sro bot u içine çıkartıyoruz.dv3 bot uda silkroad klosörüne çıkartıyoruz.bu şekilde yapıyorum hata alıyorum.ben mi yanlış yapıyorum?yoksa çalışmıyor mu?
sitesindeki üyelik accontumu ve şifresini diyorsan var abi.ama bu videolu anlatımdaki gibi değil.dv3bot u çıkardığımda bir sürü doya çıkıyor.videodaki gibi herhangi bir kurulum yapamıyorumRespect demiş ki:Bot Login Şifren varmı ?CHaKaLL demiş ki:C klosörüne botnho diye bir klosör oluşturup sro bot u içine çıkartıyoruz.dv3 bot uda silkroad klosörüne çıkartıyoruz.bu şekilde yapıyorum hata alıyorum.ben mi yanlış yapıyorum?yoksa çalışmıyor mu?
Site üyeliği değil özel bot şifresi veriyorlar..CHaKaLL demiş ki:sitesindeki üyelik accontumu ve şifresini diyorsan var abi.ama bu videolu anlatımdaki gibi değil.dv3bot u çıkardığımda bir sürü doya çıkıyor.videodaki gibi herhangi bir kurulum yapamıyorumRespect demiş ki:Bot Login Şifren varmı ?CHaKaLL demiş ki:C klosörüne botnho diye bir klosör oluşturup sro bot u içine çıkartıyoruz.dv3 bot uda silkroad klosörüne çıkartıyoruz.bu şekilde yapıyorum hata alıyorum.ben mi yanlış yapıyorum?yoksa çalışmıyor mu?
Kemalist demiş ki:Bizdede yok ki
Botu nası çalıştırıyorduk bi yardım lütfen unuttumPride demiş ki:nası çalıştırıyorduk yaf unuttum ben
Video var İlk Sayfada.Pride demiş ki:botu nasıl çalıştırıyorduk bi yardım lütfen unuttum
Yok daha neler ^^CHaKaLL demiş ki:mesela ne kadar olur okan abi?aylık 10-15 ytl falan mı?
çok mu ucuz düşünmüşüm?Kemalist demiş ki:Yok daha neler ^^CHaKaLL demiş ki:mesela ne kadar olur okan abi?aylık 10-15 ytl falan mı?