Cıkan hata bu :!!&%&!

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar respectin verdiği linkte keyloger uyarısı veriyor.
Adminin verdiğinde herhangi bir uyarı vermiyor.

Bu nasıl bir iştir?

ben yapıyorum ama videodaki gibi olmuyor.mesela dv3 botu buraya cıkart diyorum 4-5 tane dosya cıkıyor yapamıyorum.sonra videoda unsstall var ama buraya cıkart diyorum o ınstall programı cıkmıor .nasıl olucak hasta etti beni yaklaşık 2saattir deniyorum ama bişe olduğu yok lütfen baştan sonra cok guzel bir şekilde anlatırmısınız :cry:

Eyvallah demiş ki:
Arkadaşlar respectin verdiği linkte keyloger uyarısı veriyor.
Adminin verdiğinde herhangi bir uyarı vermiyor.

Bu nasıl bir iştir?
loooool :D

Linkleri direk Copy Paste yaptım Linkler Aynı .

Kimsenin karakterinde gözümüz yok bizi çekemeyenlerin attığı iftiralarla karşımıza gelmeyin.

boolartxe demiş ki:
ben yapıyorum ama videodaki gibi olmuyor.mesela dv3 botu buraya cıkart diyorum 4-5 tane dosya cıkıyor yapamıyorum.sonra videoda unsstall var ama buraya cıkart diyorum o ınstall programı cıkmıor .nasıl olucak hasta etti beni yaklaşık 2saattir deniyorum ama bişe olduğu yok lütfen baştan sonra cok guzel bir şekilde anlatırmısınız :cry:
Bu yeni sürüm olduğu için dosyalar biraz farklı ama çalışma prensibi aynı.Videoyu dikkatli izlersen çok kolay , çözersin :wink1:

slmlar
arkadaslar sıteye uye oldum ayrıca bot sıfresı gerekıyor sanırım onu nerden alıcam yardım

Forbannet'in bildirisi üzerine yeni bot linkini yayınladım.sanırım 1-2 düzenleme yapılmış anasayfadaki link düzenlendi. ( DV3 bot daki linklerde yenilenmistir. )

Yukarı Alt