- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
klavyeden enter'a iki kere tıklayacaksın
Bu yorumu yapmaktan bıktım artık..birdaha yapıyorum herkes baksın.Granad4 demiş ki:http://www.virustotal.com/tr/analisis/0763e102cf25dc05d4188a7dcadc27c3
usta bakarmısın sizdede varmı trj
looooolEyvallah demiş ki:Arkadaşlar respectin verdiği linkte keyloger uyarısı veriyor.
Adminin verdiğinde herhangi bir uyarı vermiyor.
Bu nasıl bir iştir?
Bu yeni sürüm olduğu için dosyalar biraz farklı ama çalışma prensibi aynı.Videoyu dikkatli izlersen çok kolay , çözersinboolartxe demiş ki:ben yapıyorum ama videodaki gibi olmuyor.mesela dv3 botu buraya cıkart diyorum 4-5 tane dosya cıkıyor yapamıyorum.sonra videoda unsstall var ama buraya cıkart diyorum o ınstall programı cıkmıor .nasıl olucak hasta etti beni yaklaşık 2saattir deniyorum ama bişe olduğu yok lütfen baştan sonra cok guzel bir şekilde anlatırmısınız
testuser3 ' ü dene bakalım.SlitherX demiş ki:test user olarak girmeye çalıştığımda bot direk kapanıyor.
İlk posta bakma zahmetinde bulunsan cevabını saatler önce alacaktın.PANTAO demiş ki:alamıcazmı cevap:( bot sıfresını nerden alıcaz
testuser3 olarak denedim ve oldu teşekkürler sadece 3 sayısınu unutmuşumRespect demiş ki:testuser3 ' ü dene bakalım.SlitherX demiş ki:test user olarak girmeye çalıştığımda bot direk kapanıyor.