darkonder
Öğretiyorum
onelı degıl burakcıgım
teşekkürler hacımRedbul13 demiş ki:Tebrikler
dostum o ilk zamanlardaydı şimdi traffic ve dc leride hesaba kattığımız için kimseye karışmıyorum ama yinede arada bir online görmek güzel olurcrazycones demiş ki:online olma süresi çok olsun diyosunda giremiyoz ki oyuna :S girsekte dc yiyoruz :s
TheBuRS4 demiş ki:hayirli olsn kardesm bn geleblrmym :) lvlm 42
tabiki gelebilirsinizburak5941 demiş ki:bende 40 lwl ım girersem 42 olcam calana gelebilirmiyim
Aranıza Girmek İstemem Ama Önder Benim Dostum Kimseye Ezdirmem Eger ReDBuLL'dan Cıktıysa Vardir Elbet Bi Nedeni Asıl Sana Helal Olsun Senin Dostlugun Gercek Olsa 2 Dakikada Satmazdin Arkadasini Yüz Cevirmezdin, Bi Sorunun Varsa Ben Arkadasındayım DOSTUMUN..csking123 demiş ki:ben başer abiyle yoluma bakarım kardeşim bundan sonra beni kimse ilgilendirmez ReDBuLL biz kurduk ve devamını getirecez senin yaptığın ise beni ve başer abiyi yüz üstü bırakmaktan başka bişi deil.Özelliklede beni hani biz dosttuk heryerde beraberdik noldu seninde deemi dostluğun yalan olduyoksa heeeee sana helal olsun diom başka bişi demiyom yolun açık olsun...............
sagol sercancımYouran demiş ki:Aranıza Girmek İstemem Ama Önder Benim Dostum Kimseye Ezdirmem Eger ReDBuLL'dan Cıktıysa Vardir Elbet Bi Nedeni Asıl Sana Helal Olsun Senin Dostlugun Gercek Olsa 2 Dakikada Satmazdin Arkadasini Yüz Cevirmezdin, Bi Sorunun Varsa Ben Arkadasındayım DOSTUMUN..csking123 demiş ki:ben başer abiyle yoluma bakarım kardeşim bundan sonra beni kimse ilgilendirmez ReDBuLL biz kurduk ve devamını getirecez senin yaptığın ise beni ve başer abiyi yüz üstü bırakmaktan başka bişi deil.Özelliklede beni hani biz dosttuk heryerde beraberdik noldu seninde deemi dostluğun yalan olduyoksa heeeee sana helal olsun diom başka bişi demiyom yolun açık olsun...............