darkonder
Öğretiyorum
guildde bot serbest ama yakalanmamak sartıyla
AraBesT demiş ki:Umarım başarılı bir guild olursunuz...Hayırlı olsun...
teşekkürler hacımAraBesT demiş ki:Umarım başarılı bir guild olursunuz...Hayırlı olsun...
Coming Soon !!!darkonder demiş ki:yeter artık bu çile aaaa cekemem bıle bıle neredesın bee abı ozledım senı senı yenı charla allah kısmet ederse gelıyom guildeee
şimdiden aramıza hoşgeldin dostum. guilddeki ilk sayamızdaki üyelerden herhangi birine ulaşmak sartı ile guildimize hemen giriş yapabilirsin..CasH_87 demiş ki:ßénde Guilde Gelcem Guildsiz Kaldım 77 LwL im
Extacy demiş ki:#################################"Adımız Farkımız"#################################
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş. - Birlik ve Beraberliğin Tek Adresi - - Resim Silinmiş.
Neden Guild İsmi ReDBuLL ?
Nedeni çok basit, İçimizdeki enerji dolu oyun anlayışını ve birlik beraberlik ruhunun ortak ismini barındıran tek arkadaşlık ortamı kurma düşüncesi olarak açıklayabiliriz.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Peki Guilde Girebilme Şartları Nelerdir ?
Biz Guildimizde lvl sınırlaması yapmadık ve yapmayacağız sadece online olabilme sürenizin biraz fazla olması ama en önemlisi içinizde birlik beraberlik ruhunun hala canlı olması,
-------------------------------------------------------------------------------------------
Bu Guilde Nasıl Girebiliriz ?
Herhangi bir guild üyemize mesaj atmanız yeterlidir ?!!!!!!...
Guild Avatarımız !!!!
- Resim Silinmiş.
Guild İmzamız !!!!Kod:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Ps: Lütfen Herkes Bu Avatarı ve İmzayı Kullanmasını İstiyorumKod:[url=http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=277&t=54443]- Resim Silinmiş.[/url]
Guild Listesi ( Forumdaki Nicki = Oyundaki Nicki )
1 - Extacy = ExTaCY (lvl 7x)
2 - Dely_Kaan = lce (lvl 6x)
3 - @TeS = ATeS (lvl 6x)
4 - Westering = JrExTaCY (5x)
5 - csking123 = XxSİMH0NxX (8x)
6 - sweety = TyphooN (7x)
7 - darkonder = MyCharRaCTheR (8x)
8 - Desert34 = XxDesert34xX (7x)
9 - ziyaoner = 7412 (6x)
10 - ganigani = BaLiSTiC (6x)
11 - m@gnetiC = xXC3Z4Xx (5x)
12 - WampiRez = ReDoX (?x)