darkonder

Öğretiyorum
kardesım cezan bıtınce DeLyGLaVie ya veya XxSiMH0NxX vaya TypooN veya 7412 ye pm ata bılırsın
yardımzı oluruz ..

Öncelikle selamın aleyküm bende sizin guilde gelmek istiyorum daha yüklüyrum yalnız ben çalışıyorum sabah 7.00 akşam 8.00 da geliyorum hafta içi ve cumartesi günü ancak saat 8.00 dan sonra oynayabilirim.Pazar gününe gelince ise saat 12 den sonra akşam 5 e kadar online olur,saat 5 te tekrar işe g,der saat 8 de gelirim 8 de tekrar online olurum yani haftalık toplam online olacağım süre en fazla 50 saati geçmez beni böyle kabul ederseniz gelirim daha oyunu yüklüyorum.İnsin kurup oyuna girerim hepinize iyi akşamlar cevaplarınızı bekliyorum ilginize arz ederim.

BangBros

Buralıyım
Yanlız hafta sonları girmek çok uzun sürebilir hafta içide ayı şeyi söyleyebirilm online olma saatin deişebilir ama yinede guilde gelebilirsin

ozan-277 demiş ki:
Öncelikle selamın aleyküm bende sizin guilde gelmek istiyorum daha yüklüyrum yalnız ben çalışıyorum sabah 7.00 akşam 8.00 da geliyorum hafta içi ve cumartesi günü ancak saat 8.00 dan sonra oynayabilirim.Pazar gününe gelince ise saat 12 den sonra akşam 5 e kadar online olur,saat 5 te tekrar işe g,der saat 8 de gelirim 8 de tekrar online olurum yani haftalık toplam online olacağım süre en fazla 50 saati geçmez beni böyle kabul ederseniz gelirim daha oyunu yüklüyorum.İnsin kurup oyuna girerim hepinize iyi akşamlar cevaplarınızı bekliyorum ilginize arz ederim.

Başer abiyle konuş istersen

ExTaCY

:wink1:

UniqueBladeR demiş ki:
Yanlız hafta sonları girmek çok uzun sürebilir hafta içide ayı şeyi söyleyebirilm online olma saatin deişebilir ama yinede guilde gelebilirsin
teşekkür ederim gece botada bırakabilirim:)

Westering demiş ki:
ozan-277 demiş ki:

Başer abiyle konuş istersen

ExTaCY

:wink1:

öncelikle böyle güzel ve tatlı bir dille mesaj içeriğini süslediğin için :muck:

oyun içerisinde guild sayfamızın ilk mesajındaki guild uyelerimizden herhangi birine mesaj atman yeterli olacaktır ve sana tavsiyem şimdiden kanatlanmaya hazırlan :wink1:

ReDBuLL KaNaTLaNDıRıRrrRRRRRRrrrrrRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :twisted:

Takımı
Bursa
S. Aleyküm BEN:ZİYA 7412 nasılsınız? umarım iyisinizdir bütün ReDBuLL guildine ve diğer guildlere slm

NOT:Özledim sizi yawwww

darkonder

Öğretiyorum
sagol kardesım ınş. ılerde sendeoy olursun kısa surelıgıne guildden cıktım 3 gun sonra yıne yanınazdayım acıklama yoq guildmı cok sevıyorum
ReDBuLL kanaTLaNNDıııRRRRR!!!!!! :D
sutanzeko ıstersen sana yardımcı ola bılırım sadece benım msn yı ekle mailto:[email protected]
oke guildmın herzaman yanındayım sorunlarınız oldumu bana yaza bılırısınız

Yukarı Alt