ama sen kapalıyken atması lazım ceza yememesi için
ne demek alırmısınız sen kendievine girerken annenden yada babandan izinmi alıyonWampiRez demiş ki:başer abi ilk mesajı editle OneEyedJack artk bnm deeill xP ReDoX la gelicem guilde alırsınıs dimeee xP
WampiRez demiş ki:başer abi ilk mesajı editle OneEyedJack artk bnm deeill xP ReDoX la gelicem guilde alırsınıs dimeee xP
ozan-277 demiş ki:Öncelikle selamın aleyküm bende sizin guilde gelmek istiyorum daha yüklüyrum yalnız ben çalışıyorum sabah 7.00 akşam 8.00 da geliyorum hafta içi ve cumartesi günü ancak saat 8.00 dan sonra oynayabilirim.Pazar gününe gelince ise saat 12 den sonra akşam 5 e kadar online olur,saat 5 te tekrar işe g,der saat 8 de gelirim 8 de tekrar online olurum yani haftalık toplam online olacağım süre en fazla 50 saati geçmez beni böyle kabul ederseniz gelirim daha oyunu yüklüyorum.İnsin kurup oyuna girerim hepinize iyi akşamlar cevaplarınızı bekliyorum ilginize arz ederim.
teşekkür ederim gece botada bırakabilirim:)UniqueBladeR demiş ki:Yanlız hafta sonları girmek çok uzun sürebilir hafta içide ayı şeyi söyleyebirilm online olma saatin deişebilir ama yinede guilde gelebilirsin
Westering demiş ki:ozan-277 demiş ki:Öncelikle selamın aleyküm bende sizin guilde gelmek istiyorum daha yüklüyrum yalnız ben çalışıyorum sabah 7.00 akşam 8.00 da geliyorum hafta içi ve cumartesi günü ancak saat 8.00 dan sonra oynayabilirim.Pazar gününe gelince ise saat 12 den sonra akşam 5 e kadar online olur,saat 5 te tekrar işe g,der saat 8 de gelirim 8 de tekrar online olurum yani haftalık toplam online olacağım süre en fazla 50 saati geçmez beni böyle kabul ederseniz gelirim daha oyunu yüklüyorum.İnsin kurup oyuna girerim hepinize iyi akşamlar cevaplarınızı bekliyorum ilginize arz ederim.
Başer abiyle konuş istersen
ExTaCY