Hacım amma sabırsızmışsın hadarkonder demiş ki:nalet oyun kac gun kaldı
bıktım NFS den off off
ama bnce oyun Salı günü açılcak^^
Hacım amma sabırsızmışsın hadarkonder demiş ki:nalet oyun kac gun kaldı
bıktım NFS den off off
oyun acıldı ne sabırıdarkonder demiş ki:hadi bakalım oyle olsun sabır sabır ..... xD
hemen ekliyorummahmah002 demiş ki:Abi Bende ReDBuLL dayım Benimde Adımı Eklermisin topice ...Oyun Nickim KeSh ...
hayır satılık değil önder beni bırakamazmahmah002 demiş ki:DeLYglaiveyi satıyon mu ?? o_O
Satmasın Sate Benim Onla İlgili Cok Süper Planlarım Var Bi msnde Cevap VerseExtacy demiş ki:hayır satılık değil önder beni bırakamazmahmah002 demiş ki:DeLYglaiveyi satıyon mu ?? o_O
darkonder demiş ki:eet beyler artıkın charım satılık degıldır bashar abının dedıgını gıbı ben redbul u ve basher abıyı bırakmam
tabiki gelebilirsin ama suan guild 50/50 doluluk oranına sahip. guildin ilk sayfasındaki herhangi bir guild üyemize pm atarak benimle irtibata gectiğini belirtirsen sana yardımcı olacaklardır4s0sy4L demiş ki:bende saçma bir latin guildinde bulunuyorum, eğer kabul ederseniz seve seve gelirim guildinize. lvl 23 şimdilik ama artar zamanla, daha 1 gün oynadım :) nickim TheJudge oyunda
Kardeşim Guildden cezasız çıkmak istiyorsan seni guild master guildden atması gerekiyor4s0sy4L demiş ki:şu an hiçbiri online değil sanırm, bu arada guildden cezasız nasıl çıkıoduk? :)