Clienti daha yeni indirdim . Girdim herşey güzel ama char açamıyorum. Bir yardım edermisiniz?

Oyunda karakter acamıyom sorunu bilen varsa söyleyebilir mi (s6) hatası veriyo tekrar dene diyo

günaydın arkadaşlar serveri 0 ladıalr 1 2 dane bug bulunmuş 70 85 mob atack yabmıyormuş bir kac bug duzenleme amacl ressetleri herkesin carı gitti

2, cisi game guard

game guard biras knayt onlinedeki anti hile engeleme amaclı cilenti calışdırmadan butun programları kabadın sadece interned gibi basıit programlar calışsın sorunsuz girersiniz

sweet76 demiş ki:
günaydın arkadaşlar serveri 0 ladıalr 1 2 dane bug bulunmuş 70 85 mob atack yabmıyormuş bir kac bug duzenleme amacl ressetleri herkesin carı gitti

2, cisi game guard

game guard biras knayt onlinedeki anti hile engeleme amaclı cilenti calışdırmadan butun programları kabadın sadece interned gibi basıit programlar calışsın sorunsuz girersiniz
ne zaman açılacağı ile ilgili bir bilgin var mı?

BRuTe07 demiş ki:
SameyanZeva demiş ki:
BRuTe07 demiş ki:
charlarmı silindi yoksa benim chardamı sorun var?
Öyle bir duyum aldım ve şuanda Create de bulunmuyormuş. Bana göre o oyunu 1 ay deneme süresi var ondan sonra oturacaktır herşey yerine.
beta diyolar doğrumu?betaysa boşa kasmayak.
Tabi ki bu kesin değil belki iptal edecekler sürdürmeyecekler projelerini ama bu kasmamanız anlamına gelmez. Oyuna gereken yatırımları yaparsanız o insanlara da kolaylık sağlamış olursunuz

serverda türkleri istemiyolar hatta türkleri banlayabilrlermiş öyle şeyler duydum yoksa çoktan silk falan alırdım.

Arkadaşlar türkleri istemiyor olabilirler hatta banlayabilirler ama türkler banlanırsa oyunun popülerliğinde %65 düşüş olur satışlardada bu düşüş görülür . Herkesde bunun bilincinde ve şuan login kapalı sadece oyunda olanlar var . Biraz araştırın yabancılarda konularda 'çarım silinmiş , bölüm kapalı ' diye konular açııyo lütfen araştırmadan laf atmayın ...

Ya ben çok dc yiyorum oyundan soğudum valla parti yapıyorum tam dc mob kesiyorum dc b. çözümü varmıdır iyice sıktı bu olay ??

arkadaşlar 10-15 dk da bi ekranım gidiyor.. tekrar gelio ve sro_client bi hatayla karşılaştı kapataılması gerekio diyor ve kapanıyor.. çözümü bilen varmı :S

OYUNDA BARDDA 2 KİŞİ İLE ACILAN DANCE SKİLİNİ GÖRÜNCE OYUNDAN ATIYOR MASAÜSTÜNE

login ekranında giriş yaparken logine bastığım an dc verdi şuanda server kapalı ondan mıdır ?

Yukarı Alt