ne zaman açılacağı ile ilgili bir bilgin var mı?sweet76 demiş ki:günaydın arkadaşlar serveri 0 ladıalr 1 2 dane bug bulunmuş 70 85 mob atack yabmıyormuş bir kac bug duzenleme amacl ressetleri herkesin carı gitti
2, cisi game guard
game guard biras knayt onlinedeki anti hile engeleme amaclı cilenti calışdırmadan butun programları kabadın sadece interned gibi basıit programlar calışsın sorunsuz girersiniz
Öyle bir duyum aldım ve şuanda Create de bulunmuyormuş. Bana göre o oyunu 1 ay deneme süresi var ondan sonra oturacaktır herşey yerine.BRuTe07 demiş ki:charlarmı silindi yoksa benim chardamı sorun var?
beta diyolar doğrumu?betaysa boşa kasmayak.SameyanZeva demiş ki:Öyle bir duyum aldım ve şuanda Create de bulunmuyormuş. Bana göre o oyunu 1 ay deneme süresi var ondan sonra oturacaktır herşey yerine.BRuTe07 demiş ki:charlarmı silindi yoksa benim chardamı sorun var?
Tabi ki bu kesin değil belki iptal edecekler sürdürmeyecekler projelerini ama bu kasmamanız anlamına gelmez. Oyuna gereken yatırımları yaparsanız o insanlara da kolaylık sağlamış olursunuzBRuTe07 demiş ki:beta diyolar doğrumu?betaysa boşa kasmayak.SameyanZeva demiş ki:Öyle bir duyum aldım ve şuanda Create de bulunmuyormuş. Bana göre o oyunu 1 ay deneme süresi var ondan sonra oturacaktır herşey yerine.BRuTe07 demiş ki:charlarmı silindi yoksa benim chardamı sorun var?