id pw yazıyorum connecte basıyorum hiçbir hareketlenme yok yanlış id pw yazsam bile öyle duruyor
+1texas851 demiş ki:id pw yazıyorum connecte basıyorum hiçbir hareketlenme yok yanlış id pw yazsam bile öyle duruyor
ekran kartım ATİ readeon hd5570 cd den kurulum yapıldı ekran kartı yeni ekran kartı bildiğin gibi 2011 daha günceli olabilirmi sence dostum :)GOKHANCAN demiş ki:bence normal sen bir ekran kartı falan driverları güncelle oyun dolu mecbur masaüstüne atıyor.
arkadaşım ne ekran kartıyla nede başka bişeyle alakası var atmanın oyuna gosterilen fazla ilgiden dolayı getirilen bir taktik yada yontem diyebiliriz asırı yuklenip serverın cokmesini engelliyor 5-15dk. arasında giriyorum ben esro 1 e ama suan esro 2 ye basladım tekde giriyorum.sasoyasin demiş ki:bu sw oynanmaz arkadaşlar ıd pw yazıyorum atıp atıp duruyor ben kendim hamanchili server kursam daha iyi olur
bende 2 nin mediasını indirdim ona başlıyacağım ama oda check de giremiyoruzKriptex35 demiş ki:arkadaşım ne ekran kartıyla nede başka bişeyle alakası var atmanın oyuna gosterilen fazla ilgiden dolayı getirilen bir taktik yada yontem diyebiliriz asırı yuklenip serverın cokmesini engelliyor 5-15dk. arasında giriyorum ben esro 1 e ama suan esro 2 ye basladım tekde giriyorum.sasoyasin demiş ki:bu sw oynanmaz arkadaşlar ıd pw yazıyorum atıp atıp duruyor ben kendim hamanchili server kursam daha iyi olur
deli50 demiş ki:Game Guard Hatası alıyorum arkadaslar yardım edecek warmı?
LegendLess demiş ki:şuan genel bir sorun var