Var brokeremayt demiş ki:boş yerin varmı hacıı .d
Yetişen alıyor ubnları gel vatandasKitty demiş ki:Şahsen ben bu hizmeti satın aldm yani hint kumaşı gibi zor bulunur böyle bi plv hizmeti siz siz olun kaçırmayın benden bu kdr...
evet 150 SilkBarbbooo demiş ki:Silk ile ödeme yolumuz varmı?
Ben yaptırmak istiyorum ayrıntıları nereden konusabiliriz?Guathema demiş ki:evet 150 SilkBarbbooo demiş ki:Silk ile ödeme yolumuz varmı?
7/24 kasıcak partin hazırsa partiyle kasarızDivineRapieR demiş ki:Kardeşim benim 97 xbow-bard charım var ama itemleri son derece kötü o yzden solo kasılamıyorum.Eğer ben plvlye verirsem kasma işlemi işlemi partylemi olur yoksa solo mu?
işte sorun orda kasılacak partym yok sadece all night ya da 3-4h lik partylere girebiliyorum.Siz yapıyormusunuz pt dağıldında başka ptye gideim orda kasayım diye?Addicted demiş ki:7/24 kasıcak partin hazırsa partiyle kasarızDivineRapieR demiş ki:Kardeşim benim 97 xbow-bard charım var ama itemleri son derece kötü o yzden solo kasılamıyorum.Eğer ben plvlye verirsem kasma işlemi işlemi partylemi olur yoksa solo mu?
Benim fazla vaktim olmadığı için parti ayarlayamıyorum sadece açıp bırakıyorumDivineRapieR demiş ki:işte sorun orda kasılacak partym yok sadece all night ya da 3-4h lik partylere girebiliyorum.Siz yapıyormusunuz pt dağıldında başka ptye gideim orda kasayım diye?Addicted demiş ki:7/24 kasıcak partin hazırsa partiyle kasarızDivineRapieR demiş ki:Kardeşim benim 97 xbow-bard charım var ama itemleri son derece kötü o yzden solo kasılamıyorum.Eğer ben plvlye verirsem kasma işlemi işlemi partylemi olur yoksa solo mu?
Bi miktar gold çekip set yaparsan ben kasarımDivineRapieR demiş ki:Hmm... Peki benim dediğim gibi plvl yapacak birini tanoyormusun sadece 97den 101 olması yeter bana sonra zaten clerice çevirip fll solo kasacam.
peki setleri düzücem 2-3 gn içinde 10 dg setler daha sonrasında artık solo mu kasarsın ptyelemi kasarsın bilmem.zaten 101 olması yeterli bnm için.1 ay içinde 97den 101 olur değil mi?Addicted demiş ki:Bi miktar gold çekip set yaparsan ben kasarımDivineRapieR demiş ki:Hmm... Peki benim dediğim gibi plvl yapacak birini tanoyormusun sadece 97den 101 olması yeter bana sonra zaten clerice çevirip fll solo kasacam.
Büyük ihtimalle olur rahat şekilde. Vaktim oldukça partylere sokarım ben.DivineRapieR demiş ki:peki setleri düzücem 2-3 gn içinde 10 dg setler daha sonrasında artık solo mu kasarsın ptyelemi kasarsın bilmem.zaten 101 olması yeterli bnm için.1 ay içinde 97den 101 olur değil mi?Addicted demiş ki:Bi miktar gold çekip set yaparsan ben kasarımDivineRapieR demiş ki:Hmm... Peki benim dediğim gibi plvl yapacak birini tanoyormusun sadece 97den 101 olması yeter bana sonra zaten clerice çevirip fll solo kasacam.