Tamamdır çara gold çektim ve itemleride dizdim idare edebilcek şekilde şuan çarda 234m var o parayı alayımmı yoksa kalsada sorun olur mu?20 tl lik ücretite yarın yatıracağım.

Şahsen 1 aylık verdim charımı çok memnun kaldım party bulursanız 7/24 pt ile bile kasıyor + %100 güvenebilirsiniz :thumbsup:

Benim çarım neden kasımıyor? CurseD_KinG attığım mesajlarada cevap verilmiolar eğer kasmayacaksanız oyalamayın milleti!

DivineRapieR demiş ki:
Benim çarım neden kasımıyor? CurseD_KinG attığım mesajlarada cevap verilmiolar eğer kasmayacaksanız oyalamayın milleti!
Kardeşim char dc yediğinde chara girersen senin charını biz nasıl kasabiliriz söylermisin ?

Addicted demiş ki:
DivineRapieR demiş ki:
Kardeşim char dc yediğinde chara girersen senin charını biz nasıl kasabiliriz söylermisin ?
Sadece 2 gün önce girdiimde 2 gnde 6 exp kaılmıştı bi dün gireim dedm toplam sadece 7 exp kaılmış,şimdide grdm bıraktıım gibi aynı duruo.Zaman buldukça ptlerede sokarım demişsin :!!&%&! Azcık ilgilenirsen sevinirim sin:

DivineRapieR demiş ki:
Addicted demiş ki:
DivineRapieR demiş ki:
Sadece 2 gün önce girdiimde 2 gnde 6 exp kaılmıştı bi dün gireim dedm toplam sadece 7 exp kaılmış,şimdide grdm bıraktıım gibi aynı duruo.Zaman buldukça ptlerede sokarım demişsin :!!&%&! Azcık ilgilenirsen sevinirim sin:
Tamam giriyorum ama bi daha dc yediğinde oyunda olmuş olursa giremem kusura bakma 1 ay boyunca ne kadar offline olursa olsun girme chara lütfen.

Gerekli açıklamayı yapıyım ;

Her char gibi senin charında dc yiyor lütfen 1 ay dolunca charına girersin ve değişimi görürsün lütfen bu konu altında daha fazla tartışma yaratma iyi forumlar :kalp:

Yukarı Alt