yerin var mi dostum?
Teşekkür ederimTriptonic demiş ki:Şahsen 1 aylık verdim charımı çok memnun kaldım party bulursanız 7/24 pt ile bile kasıyor + %100 güvenebilirsiniz
Kardeşim char dc yediğinde chara girersen senin charını biz nasıl kasabiliriz söylermisin ?DivineRapieR demiş ki:Benim çarım neden kasımıyor? CurseD_KinG attığım mesajlarada cevap verilmiolar eğer kasmayacaksanız oyalamayın milleti!
Sadece 2 gün önce girdiimde 2 gnde 6 exp kaılmıştı bi dün gireim dedm toplam sadece 7 exp kaılmış,şimdide grdm bıraktıım gibi aynı duruo.Zaman buldukça ptlerede sokarım demişsin Azcık ilgilenirsen sevinirimAddicted demiş ki:Kardeşim char dc yediğinde chara girersen senin charını biz nasıl kasabiliriz söylermisin ?DivineRapieR demiş ki:Benim çarım neden kasımıyor? CurseD_KinG attığım mesajlarada cevap verilmiolar eğer kasmayacaksanız oyalamayın milleti!
Tamam giriyorum ama bi daha dc yediğinde oyunda olmuş olursa giremem kusura bakma 1 ay boyunca ne kadar offline olursa olsun girme chara lütfen.DivineRapieR demiş ki:Sadece 2 gün önce girdiimde 2 gnde 6 exp kaılmıştı bi dün gireim dedm toplam sadece 7 exp kaılmış,şimdide grdm bıraktıım gibi aynı duruo.Zaman buldukça ptlerede sokarım demişsin Azcık ilgilenirsen sevinirimAddicted demiş ki:Kardeşim char dc yediğinde chara girersen senin charını biz nasıl kasabiliriz söylermisin ?DivineRapieR demiş ki:Benim çarım neden kasımıyor? CurseD_KinG attığım mesajlarada cevap verilmiolar eğer kasmayacaksanız oyalamayın milleti!