Katılıyorum..TwiLighT demiş ki:en güçlü tartışılır ama 100lvl ile birlikte en çok rağbet gören char chineese bow oldu
nuker için unuttuğun bişey var. full int için konuşmuyorum ama hybrid nukerler için konuşuyorum. snow bitince 15 sn shield defansı + yatır batırları + fire wallı var. kendini öldürmemeyi kafaya taktı mı öldüremezsiniz. bow da başladı mı kombo yapmaya arkası gelmez. ben çok kombo kullanan bowla pvp yapmayı sevmiyorum. sıkılıyorum ve pvpyi bırakıyorum.silkroad___ demiş ki:xbow a fikirlerimi sunmayı unutmuusum cunku onlar saten bi hiç bnm için fire wal acarsınız hp si yarıladı taktirdr 21 k hp wardır vede strlere karsı -%40 azalır bu bufla yani hem 21 k hp hemde -%40 snow :S tek yersiniz kesinama siz adama 42 k vurcanısı aklımın ucundan bile geçmio ilk sikili yaparsınız iteler sonrada strong bow daggerlere gelirsek gorunmez oldunu farz edelim cok dikkatli bakarsanız 40 lvlsikilini yapana kadar itelersiniz cok rahat we sonrada 2 skilde alırsınız bn oynadımı izledmi 5 yaşadımı konuşuorum herkese saygım sonsuzdur nukerlere gelince 60 snow açtıı taktırde sadecce iteleteleyin %60 snow lu kesme ihtimaliniz % 10 dur onunda sizi kesme ihtimalini %10 indirirsiniz snow bitince strong bowunuzu hazırlayın
güzel düşünce,ufak düzeltmeler yapayımCruise_Fair demiş ki:nuker değil,str değil = hybırt
bow değil,blade değil = dual weapon(blade+bow+lighting(bu benm tercihim isteyen fire yapsın))